Speltips & odds: Juventus - Milan 10/11

Juventus och Milan ställs mot varandra i en match mellan två giganter.

JUVENTUS X AC MILAN Spela nu
1.44 4.20

8.50

Spela nu

Trolig laguppställning, Juventus

Szczesny
Cuadrado – Bonucci – De Ligt – A. Sandro
Ramsey – Pjanic – Matuidi
D. Costa
Higuaín – C. Ronaldo

Trolig laguppställning, Milan

G. Donnarumma
Calabria – Duarte – Romagnoli – T. Hernández
Paquetá – Bennacer – Krunic
Suso – Piatek – Calhanoglu

Intresset för att se den här matchen lär vara stort. Här kan du hitta din Juventus – Milan live stream 10/11.

Milan i djup kris – kommer Zlatan som en räddande ängel igen?

AC Milan har minst sagt sett bättre dagar. Hur noga och länge man än letar är det svårt att hitta någon nivå i klubben som fungerar. Ägandeskapet har varit i kaos i flera års tid, Paolo Maldini och Zvonimir Boban har knappast gjort succé som sportchefer, tränarbytet har inte gett någon särskild effekt och spelartruppen är lika svag som den varit under de senaste fem åren.

Nu ryktas Zlatan Ibrahimovic återigen till klubben, och det hade kunnat vara någon slags räddning även om det är svårt att tro att ens han hade kunnat hjälpa klubben ur denna katastrofala situation. Det var MLS-chefen Don Garber som gick ut och sa att affären är i hamn.

– Zlatan är 38 år och rekryteras nu av Milan. Men jag skulle älska att se honom komma tillbaka, slängde Garber ur sig i en TV-intervju med ESPN.

Hur stor sanningshalten är i hans uttalanden vet vi ännu inte, utan det återstår att se när och om vi får något offentligt uttalande från någon av klubbarna eller från Zlatan. Milan har i och för sig redan dementerat uppgifterna, men en dementi ska inte heller alltid tas som någon sanning.

I ligan går det hur som helst väldigt dåligt för de rödsvarta. Under det senaste landslagsuppehållet fick Marco Giampaolo sparken, men Stefano Pioli har ännu inte hunnit knuffa laget i rätt riktning.

Juventus däremot fortsätter att flyga fram. Man leder både Serie A och sin Champions League-grupp.

Speltips & odds

Det vore svårt att motivera annat än att Juventus vinner den här matchen, om vi tittar på 1X2-spel. Oddsen är placerade därefter, med 1.44 på Juventus och hela 8.50 gånger insatsen på Milan.

Vi riktar istället blickarna mot ett målspel. Vi tror på en målrik match, då Juventus fantastiska offensiva ställs mot Milans svaga defensiv. Att Milan lyckas få in ett mål är också långtifrån omöjligt.

Över 2,5 mål spelas till 1.80 gånger insatsen.

  • Tips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.80 på Bet365 (odds hämtat 7/11, 11:30)