Speltips & Odds: Japan - Chile 18/6

Då var det dags för Japan och Chile att mötas i deras första match av Copa América. (Grupp C).

Streama

Ta reda på hur du kan streama Copa América genom denna länk:

Streama Copa America

Trolig laguppställning, Japan

Kawashima

Nakayama – Ueda – Tomiyasu

Ito – – Shibasaki – Hara – Sugioka

Nakajima – Kubo

Okazaki

Trolig laguppställning, Chile

Arias

Isla – Maripan – Medel – Beausejour

Aranguiz – Pulgar – Pavez

Vidal

Castillo – Vargas

Japan har nästan ett helt nytt lag

Då var det dags för omgång nummer två av Copa América. På natten möts Japan och Chile för att konkurrera om ytterligare tre poäng i Grupp C. Båda lagen spelar nu sin första match i turneringen.

Japan har samlat på sig lite självförtroende inför mötet med Chile. Nyligen mötte Japan El Salvador i en internationell vänskapsmatch. El Salvador är ett litet land i Centrala Amerika, som ligger strax ovanför Costa Rica.

Chile å andra sidan har förberett sig inför nattens match genom att möta Haiti förra fredagen. Matchen slutade som 2–1 till Chile som nu ska ta an Japan. Alexis Sanchez missade matchen mot Haiti på grund av vristskada, så nu är det oklart ifall chilenaren ska medverka i nattens match mot Japan.

Japan har valt att inkludera sexton nya spelare i detta Copa america. En av dessa sexton nya spelare är Real Madrids nya värvning Takefusa Kubo som omsusats vara den ”japanska messi”. Japans tränare Hajime Moriyasu har märkligt nog tagit ut spelare som inte ska vara med i Copa América. Tränaren väljer att använda detta Copa America som en sorts förberedelse inför OS, som i sin tur spelas sommaren år 2020. Det kommer även att bli svårt att veta vilka som kommer att starta i samtliga matcher. Japan består nu av ett relativt ung lag med några enstaka erfarna spelare.

Chile har vunnit de senaste två Copa America, men misslyckades med att kvalificera sig in till VM 2018. Det är riktigt bisarrt.

Speltips

Denna match kommer Chile vara ett väldigt erfaret lag beståendes av spelare som är välbekanta med fotboll på högsta nivå, jämfört med ett ungt och oerfaret Japan. Dock är Chiles lag bortom sitt ”peak”. Det ska bli spännande att se de nya färskingarna möta de fullvuxna spelarna. Denna match kommer nog detta bli en höjdarmatch.

Vi tror att Chile kommer att spela offensivt och med en hög press. Chile kommer mest sannolikt att ha majoritet i bollinnehav.

Vi tror att Chile ta hem kvällens match till oddset 1.40 på Bet365

  • Tips: Chile vinner
  • Odds: 1.40 på Bet365 (hämtat kl. 22:31, 17/6-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]