Speltips & odds: Island - Frankrike 11/10

Erik Hamréns Island har en ny, tuff utmaning framför sig på fredag kväll. De tar emot Frankrike på Laugardalsvöllur.

ISLAND X FRANKRIKE Spela nu
7.50 4.50 1.50 Spela nu

Trolig laguppställning, Island

Halldórsson
Freyr Skúlason – R. Sigurdsson – Árnason – Hermannsson
Traustason – Bjarnason – Sigurjonsson – Gudmundsson
G. Sigurdsson
Sigthorsson

Trolig laguppställning, Frankrike

Areola
Pavard – Varen – Lenglet – Digne
Tolisso – Kanté
Ikoné – Griezmann – Coman
Ben Yedder

En än mer spännande match i helgen, för svensk del, kan vara den som vårt landslag spelar på lördagen. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Malta – Sverige.

Match mellan tvåan och trean i gruppen

Islands chanser att kvalificera sig för EM 2020 via EM-kvalet hade kunnat se ganska ljusa ut, men förlusten mot Albanien i senaste omgången förstörde ganska mycket av de förhoppningarna. Inte är läget bättre av att Turkiet lyckades besegra Frankrike heller, och därmed fick tre ”bonuspoäng” i kampen om de två första platserna.

Nu är Island pressade att slå Turkiet på bortaplan i november, eller att vinna mot Frankrike nu på fredag. Annars lär man kunna glömma att komma topp två i kvalgruppen.

Det finns å andra sidan en livlina för Island, nämligen Nations League. Island kom sist i sin Nations League-grupp, men man tillhörde A-ligan och därifrån kommer i princip varje nation att kvalificera sig genom det vanliga kvalet. Det innebär att Island tilldelas en chans att kvala till EM genom Nations League. Vilka man i så fall får möta är långtifrån klart.

Frankrike ligger faktiskt inte först i tabellen, utan det gör Turkiet på bättre inbördes möten. Tre poäng bakom sig har man Island, och vid isländsk seger här kan Island gå förbi Frankrike.

Speltips & odds

Det är bara att konstatera att Island lär stå sig svagt mot Frankrike. De båda nationerna möttes tidigare i år, och då vann Frankrike med 4-0.

Island har dessutom i regel haft svårt för stornationer under Erik Hamréns ledning. De har spelat fem tävlingsmatcher mot toppmotstånd, vilket slutat med följande förluster:

0-4 mot Frankrike, 0-2 mot Belgien, 1-2 mot Schweiz, 0-3 mot Belgien, 0-6 mot Island.

Vi spelar den raka 2:an till 1.50 gånger insatsen, på Bet365.

  • Tips: Frankrike vinner
  • Odds: 1.50, Bet365 (odds hämtat 11:00 10/10)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]