Speltips & odds: Inter - PSV Eindhoven 11/12

Inter tar emot PSV Eindhoven i Champions League, i en match där Inter är pressade att vinna för att kunna ta sig vidare från gruppspelet. Inter måste nämligen ordna ett bättre resultat mot PSV än vad Tottenham fixar mot Barcelona. Läs vårt speltips till Inter – PSV!

INTER X PSV Spela nu
1.36 5.25 9.50 Spela nu

Trolig laguppställning, Inter

Handanovic
Vrsaljko – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Vecino – Brozovic
Politano – B. Valero – Perisic
Icardi

Skador: Radja Nainggolan, Matías Vecino (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, PSV Eindhoven

Zoet
Dumfries – Schwaab – Viergever – Angeliño
Hendrix – Rosario
H. Lozano – Pereiro – Bergwijn
De Jong

Skador: Ryan Thomas
Avstängningar: –

Måstematch för Inter

Inter åkte på en tung förlust mot Tottenham senast, vilket försämrade deras förutsättningar inför den sista matchen rejält. Nu har man plötsligt inte längre vidareavancemanget i egna händer, utan nu ligger Inters öde i Barcelonas – och deras egna – händer.

Inter har lika många poäng som Tottenham och då Tottenham har fördel av inbördes möten måste Inter ta fler poäng mot PSV Eindhoven än vad Tottenham tar borta mot FC Barcelona. Vinner Tottenham mot ”Barca” går Tottenham alltså istället vidare. Tråkigt nog för Inters del lär Barcelona vila sina bästa spelare, då de redan säkrat gruppsegern.

PSV Eindhoven är redan utslagna och kan ej heller nå tredjeplatsen. Således har man inte alltför mycket att spela för, men klubben kommer nog ändå att komma inspirerade och taggade till den här matchen då det trots allt är en Champions League-match på San Siro för holländarna.

Inter – PSV Eindhoven: Speltips & odds

Detta är en måste-vinna-match för Inter. Laget kan visserligen gå vidare på oavgjort men då ska Tottenham förlora mot Barcelona. Inter kommer att ge allt för att vinna, och vi tror även att man gör så mot ett avsågat PSV.

Inter kommer visserligen till denna match med tre raka utan seger, men dessa matcher har spelats mot Tottenham, Roma och Juventus. Här tror vi att man ger PSV en riktigt tuff match, och vi spelar ”Inter att leda i halvtid och att vinna i full tid” till 1.83 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Inter att leda i halvtid och att vinna i full tid
  • Odds: 1.83, Bet365

Streama Inter – PSV Eindhoven

Det är mycket enkelt att streama Inter – PSV online på nätet. Allt du behöver göra för att titta på Champions League är att skapa ett konto på Viaplay, där kan du se Inter – PSV Eindhoven och alla andra matcher från Champions League.

Skapa ett konto på Viaplay och se din Inter – PSV live stream direkt på nätet.

Det går att titta på matchen från valfri plattform – mobil, dator, TV eller surfplatta.

  • Match: Inter – PSV Eindhoven, Champions League, Grupp B i Champions League
  • Datum & tid: Tisdag 11 december, 21:00
  • Arena: Goodison Park, Liverpool
  • Stream: Viaplay