Speltips & odds: Inter - Empoli 26/5

Inter tar emot Empoli i den sista omgången av Serie A. En match som är oerhört viktig för båda lagen – Inter jagar Champions League-plats och Empoli kämpar för att hänga kvar i Serie A.

INTER X EMPOLI Spela nu
1.36 5.00

8.00

Spela nu

Trolig laguppställning, Inter

Handanovic
D’Ambrosio – De Vrij – Skriniar – Asamoah
Brozovic – Vecino
Politano – Nainggolan – Perisic
Icardi

Trolig laguppställning, Empoli

Dragowski
Maietta – Silvestre – Dell’Orco
Di Lorenzo – Traoré – Bennacer – Acquah – Pajac
Caputo – Farias

Inter jagar CL medan Empoli försöker hänga kvar

Medan Premier League, La Liga och Bundesliga redan avslutats återstår det en omgång av Serie A. Mycket står på spel i den sista omgången, och det som väcker allra störst intresse är kampen om Champions League-platserna. Apropå Champions League så är det final snart, och här kan du läsa om hur du gör för att streama Tottenham – Liverpool 1 juni.

Inter behöver vinna mot Empoli för att ha sitt på det torra, och kunna vara helt säkra på att spela i Champions League kommande säsong.

Tyvärr för Inters del har Empoli en hel del att spela för de också. Laget ligger på plats 17, och endast en poäng skiljer laget från nedflyttningsstrecket. Laget är alltså pressat att vinna den här matchen för att inte riskera att 18:e-placerade Genoa passerar.

Inter – Empoli: Speltips & odds

Detta är en match på liv och död, och vi väntar oss en ganska så försiktig och avvaktande matchbild. Under 2,5 mål till 2.75 gånger pengarna är för oss givet!

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.75, Bet365

Streama Inter – Empoli

För att streama Inter – Empoli rekommenderar vi starkt Bet365, där du kan se alla matcher i Serie A bara genom att skapa ett konto och sätta in minst 50 kronor.

Skapa ditt konto och se Inter – Empoli via live stream.

  • Match: Inter – Empoli, Serie A
  • Datum & tid: Söndag den 26 maj, klockan 20:30
  • Arena: San Siro, Milano
  • Stream: Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]