Speltips & Odds: Inter - AC Milan 9/2

Speltips & Odds: Inter – AC Milan 9/2

Bra att känna till om matchen:

  • Match: Inter – AC Milan, Serie A
  • Datum & tid: 9/2-2020, kl. 20:45
  • Arena: San Siro
  • Fun fact: Inter och AC Milan delar på samma arena och turas om den vecka ut och in.

Trolig laguppställning, Inter Milan

Padelli

Godin – Vrij – Skriniar

Candreva – Barella – Brozovic – Eriksen – Young

Lukaku – Sanchez

Trolig laguppställning, AC Milan

Donnarumma

Calabria – Kjaer – Romagnoli – Hernandez

Castillejo – Kessie – Bennacer – Calhanoglu

Ibrahimovic – Leao

Ta reda på hur du kan streama denna stormatch genom länken nedanför:

AC Milan bättre nu. Inter nära första plats.

Inter ligger och bråkar med Juventus om första plats. Inter har en match mindre spelad och ligger enbart tre poäng bakom. Med det sagt är denna match oerhört viktig för blåsvarta Inter. Dock åkte Inter besvärligt nog på tre raka oavgjorda på deras fyra senaste matcher, men senast vann dem. Nu försöker Antonio Conte göra allt för att hålla kvar klubben på vinnarspåret.

AC Milan å andra sidan går det inte lika bra för. På den tionde platsen i tabellen som de ligger försöker AC Milans huvudtränare Stefano Pioli hitta något som funkar i längden, det som ger de konsekventa vinsterna som klubbar så gärna längtar efter. De goda nyheterna är däremot att sedan Zlatan Ibrahomivic ankomst till klubben, så har AC Milan intagit en ny skepnad. Innan Zlatan kom hade Milan 14 poäng till CL och 8 poäng till EL, men nu när Zlatan har spelat totala omgångar med klubben har Milan enbart 7 poäng kvar till CL och 0 poäng till EL. Kalla det vad du vill, men det verkar som Zlatan lämnar avtryck om du frågar mig. Vart han än går. Vill du läsa mer om statistiken sedan Zlatans ankomst kan du göra det via denna länk:

Inters viktiga Lautaro Martinez kommer missa dagens match på grund av ett rött kort som han åkte på i matchen mot Cagliari för drygt två veckor sedan. Det röda kortet kom dog inte omedelbart, utan Lautaro var så ivrig och impulsiv att han åkte på två gula kort, vilket resulterar i en två-match avstängning. Efter matchen finns det uppgifter om att Lautaro kände en stark ånger att han bad om förlåtelse till alla hans lagkamrater genom att köpa en stor TV till alla dem. Om detta är sant eller ej vet jag inte. Istället för Lautaro Martinez är det Alexis Sanchez som förväntas starta i forwardspositionen bredvid Romelu Lukaku.

Speltips

Inter är en i riktig bra form hittills i denna säsong. De har gjort bra ifrån sig både i Champions League och i egna ligan Serie A. Till och med Juventus känner av konkurrensen vid första plats, där Inter ligger tätt intill och gnager.

AC Milan däremot har som jag tidigare varit inne på, ryckt upp sig på sistone sedan Zlatans ankomst. Dock är inget garanterat och speciellt inte mot ett lag som typ ligger på första plats.

Denna match är oerhört viktig för båda lagen. Om AC Milan vinner denna match så kan de hamna på sjätte plats i tabellen. Det skulle vara ett stort kliv! Om Inter vinner denna match kommer de ligga på första plats i tabellen, med lika många poäng som Juventus fast med en större målskillnad.

Jag tror att Inter vinner matchen till oddset 1.90 på Bet365

MEN, det finns också chans till oavgjort eller att AC Milan vinner. Om du känner att du vill satsa dina pengar på någon av dem så tycker jag att det är fullt legitimt/rimligt att göra det.

  • Tips: Inter vinner
  • Odds: 1.90 på Bet365 (hämtat kl.14:25, 9/2-2020)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]