Speltips & odds inför Tre Kronor - USA

Tre Kronor möter USA under lördagen, i en laddad semifinal i ishockey-VM. Ta del av vårt speltips till matchen!

  • Match: Sverige – USA, semifinal i ishockey-VM
  • Datum & tid: Lördag den 19 maj, 15:15
  • Arena: Royal Arena, Köpenhamn

Avancemang mot Lettland

Tre Kronor fick en jobbigare resa mot Lettland i kvartsfinalen än förutspått, men nog blev det avancemang. Efter mål av Filip Forsberg, Viktor Arvidsson och Oliver Ekman Larsson kunde Sverige ta en 3-2-seger mot letterna.

På lördag är det dags för semifinal för Sverige. Där väntar USA, som besegrade Tjeckien med 3-2 i en mycket spännande kvart. I den andra semifinalen spelar Kanada mot Schweiz.

Sverige fortsätter att vinna

Tre Kronor är det enda landslag som fortfarande är obesegrade i detta världsmästerskap. Sverige har tagit 8 vinster på 8 matcher, varav 7 inom ordinarie tid.

Även för USA ser statistiken naturligtvis bra ut, laget är ju i semifinal. Men på USA:s 8 matcher har det istället blivit 7 segrar och endast 5 inom ordinarie tid. Viss skillnad alltså.

  • Streama ishockey-VM Danmark

Speltips

Det blev visserligen mer spännande än nödvändigt mot Lettland igår, men vi är ändå övertygade om att Tre Kronor fortsätter sitt segertåg. Målet Viktor Arvidsson gjorde, där han skarvade in pucken på ett volleykast från Mattias Ekholm, visade prov på vilken häpnadsväckande högstanivå som finns i detta lag. När motståndet blir bättre, kommer även Sverige att bli bättre.

Vi tror på svensk seger mot USA, och spelar Sverige i ett 2-vägsspel. Det innebär ett spel där man endast väljer vinnare – Sverige eller USA. Oavgjort finns alltså inte med på valalternativen, och spelet inkluderar därför även förlängning. ”Sverige att gå vidare till final”, med andra ord. Spelet finner vi på Bet365, till oddset 1.67 gånger pengarna.

  • Tips: Sverige vinner matchen, under ordinarie tid eller efter förlängning/straffar
  • Odds: 1.67, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]