Speltips & odds: IFK Norrköping - St. Patrick's 18/7

Norrköping ska försöka ta sig vidare från första kvalomgången till Europa League. För att göra det måste man behålla 2-0-ledningen från första mötet med St. Patrick’s Athletic.

IFK NORRKÖPING X ST. PATRICK’S ATHLETIC Spela nu
1.18 6.00 17.00 Spela nu

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Dagerstål – Larsen – Lauritsen
Krogh Gerson – Fransson – Thorarinsson – Skrabb
J. Larsson – Nyman – S. Thern

Trolig laguppställning, St. Patrick’s

Clarke
Kelly – Desmond – Toner – Bermingham
Madden – Clifford – J. Lennon – C. Coleman
Drennan – G. Shaw

Norrköping vann med 2-0 i första matchen

IFK Norrköping var redan inför dubbelmötet storfavoriter mot irländska St. Patrick’s Athletic, och efter att ha vunnit med 2-0 på bortaplan har knappast bordet vänt. Norrköping har alltså råd att förlora med ett mål, och går ändå vidare från första kvalomgången till Europa League.

Likt i Sverige löper den irländska ligan vår-höst, och St. Patrick’s är alltså mitt i säsong. De befinner sig på femte plats trots en match mer spelad, och det är alltså inget av Irlands allra bästa klubbar som kommer på besök. Upp till förstaplatsen i ligan har St. Patrick’s 19 poäng (!).

Laget har tur som ens får Europakvala. De kom på 5:e plats i ligan ifjol, men eftersom Waterford – som kom 4:a – inte tilläts kvala på grund av att klubben är så pass ny, tilldelades St. Patrick’s kvalplatsen.

St. Patrick’s kommer allra senast från en träningsmatch mot Chelsea, som man förlorade med 4-0 trots att Chelsea använde ett väldigt reservbetonat lag.

Norrköping kommer precis från en förlust mot Östersund i Allsvenskan. Här kan du finna massor av speltips till matcher i Allsvenskan.

IFK Norrköping – St. Patrick’s: Speltips & odds

Att Norrköping går vidare ska det verkligen inte vara något snack om. Oddset på avancemang för den svenska klubben står på 1.001 gånger insatsen. Att de vinner just denna match över 90 minuter ligger på 1.18.

Ett odds vi finner mer värde i är ”över 2,5 mål”. Nu är det vinna eller försvinna som gäller, och St. Patrick’s kommer att tvingas gå framåt. De måste göra minst två mål för att kunna gå vidare, och när de går framåt kommer även Norrköping att få lägen att göra mål.

Oddset ligger på 1.66 gånger pengarna, vilket ni finner på Bet365.

  • Tips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.66, Bet365

Via länken kan du hitta oddsbonusar online att spela på.

Streama Norrköping – St. Patrick’s Athletic

Det finns ett lagligt sätt att streama IFK Norrköping – St. Patrick’s, och det är genom att skapa ett konto på Viaplay med sportabonnemang och där titta på matchen.

Det går att titta på Norrköping – St. Patrick’s Athletic från valfri plattform; kolla från mobil, dator eller surfplatta eller genom att koppla sändningen till TV. Här kan du läsa mer om Europa League streams.

  • Match: IFK Norrköping – St. Patrick’s Athletic, första kvalrundan till Europa League (match 2)
  • Datum & tid: Torsdag den 11 juli, klockan 20:00
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Stream: Bet365