Speltips & odds: IFK Norrköping - Hapoel Be'er Sheva 8/8

IFK Norrköping ställs mot israeliska Hapoel Beer Sheva i kvalet till Europa League. Det första mötet har går av stapeln på torsdag klockan 20:00.

IFK NORRKÖPING X HAPOEL BE’ER SHEVA Spela nu
1.85 3.40 3.80 Spela nu

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Isak Pettersson
Filip Dagerstål – Kasper Larsen – Rasmus Lauritsen
Lars Cristian Krogh Gerson – Alexander Fransson – Simon Thern – Gudmundur Thorarinsson – Simon Skrabb
Christoffer Nyman – Kalle Holmberg

Trolig laguppställning, Hapoel Be’er Sheva

Setkus
B. Bitton – A. Bitton – Taha – Goldberg
Keltjens – Kabha – Shamir
Safuri – N. Hasselbaink – J. Marin

 

Norrköping formstarkt

IFK Norrköping lyckades slå ut FK Liepaja i den andra kvalomgången, och i runda nummer tre väntar nu Hapoel Be’er Sheva. Motståndet trappas upp ytterligare, men Norrköping gäller som knappa favoriter i detta dubbelmöte och därmed inte minst när lagen möts på hemmaplan.

Den israeliska ligan har inte hunnit börja ännu, och Hapoel Be’er Sheva är alltså inte i samma goda matchform som Norrköping. I de två första kvalrundorna ställdes man mot förhållandevis lätt motstånd i from av albanska Laci och kazakiska Kairat Almaty.

Efter en trög start på den allsvenska säsongen har vi fått se ett formstarkt Norrköping på sistone. På de fem senaste matcherna har ”Peking” levererat fyra segrar och ett kryss, borta mot toppkonkurrenten IFK Göteborg.

I Europaspelet har man dessutom varit väldigt stabila. Norrköping har besegrat både St. Patricks och FK Liepaja, och Norrköping vann både hemma- och bortamatcherna mot bägge lagen.

Sead Haksabanovic har äntligen börjat prestera, och gjorde mål både hemma – ett drömmål – och borta mot Liepaja.

I Hapoel Be’er Sheva spelar för övrigt Jimmy Floyd Hasselbainks brorson, Nigel Hasselbaink.

IFK Norrköping – Hapoel Be’er Sheva: Speltips & odds

IFK Norrköping är mitt uppe i säsong och dessutom väldigt formstarka, medan Hapoel Be’er Sheva inte drar igång ligasäsongen förrän om två-tre veckor. Det tror vi kommer att bidra till att Norrköping, som dessutom får anses ha en något starkare trupp, vinner.

”Peking” kommer att göra allt för att inleda dubbelmötet med seger här på hemmaplan, och vi spelar den raka 1:an till 1.85 gånger insatsen.

  • Tips: Norrköping vinner
  • Odds: 1.85, Bet365

Hitta oddsbonusar att spela på online, med hjälp av denna länk.