Speltips & odds: IFK Norrköping - Hammarby 1/9

IFK Norrköping ställs emot Hammarby IF, i en väldigt spännande match för toppstriden av Allsvenskan.

IFK NORRKÖPING X HAMMARBY IF Spela nu
2.30 3.60 2.87 Spela nu

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson

Dagerstål – Larsen – Lauritsen

Krogh Gerson – Fransson – S. Thern – Thorarinsson

Nyman – Holmberg – Haksabanovic

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland

Sandberg – Fällman – Magyar – Widgren

Andersen – Fenger

Kacaniklic – Djurdjic – Tankovic

Jóhannsson

Tufft motstånd för Hammarby

Hammarby har haft en lång period av ganska så enkla matcher i Allsvenskan, men nu är det ändring på det. Efter att ha tagit 22 poäng av 24 möjliga mot lag som Sundsvall, Falkenberg och Helsingborg går Hammarby in i ett klart tuffare spelschema. Lagets tre kommande matcher är Norrköping, Göteborg och AIK.

Just nu är det 6 poäng mellan Hammarby och tabellettan Djurgården. Det är ett avstånd, men ett långtifrån ointagligt sådant. Djurgården möter AIK i helgen och förlust där så är det plötsligt ett getingbo i toppen. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama AIK – Djurgården.

IFK Norrköping lider fortfarande av sin svaga start, men har gjort bättre ifrån sig på sistone. Man har 4 poäng upp till Hammarby på tredjeplatsen, och hoppet om Europaplats lever i allra högsta grad.

Hammarby saknar Darijan Bojanic på grund av avstängning, medan Alexander Kacaniklic och Richard Magyar är osäkra till spel. Junior är däremot tillbaka och redo att vara med på bänken. IFK Norrköping är helt utan avbräck.

IFK Norrköping – Hammarby: Speltips & odds

Hammarby är oerhört formstarka, och nu när man till slut ställs emot ett riktigt starkt motstånd är det upp till bevis. Vi tror nog att ”Bajen” kan rida vidare på framgångarna, med nyblivne landslagsmannen Muamer Tankovic i spetsen.

Norrköping har sett starka ut de också på sistone, men känslan säger oss att Hammarby ror hem segern.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.87, Bet365