Speltips & odds : IFK Norrköping - FK Liepaja 25/7

IFK Norrköping ställs emot FK Liepaja i kvalet till Europa League. Första mötet spelas under torsdag kväll, med avspark 20:00.

IFK NORRKÖPING X FK LIEPAJA Spela nu
1.25 5.25

10.00

Spela nu

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Dagerstål – Larsen – Lauritsen
Krogh Gerson – Fransson – Thorarinsson – Skrabb
J. Larsson – Nyman – S. Thern

Trolig laguppställning, FK Liepaja

Ralkevics
Jurkovskis – Seydina Keita – Ivanovs – Zulevs
Fortes – Tobers – Strumia
Richard Friday – Dodo – Spataru

Norrköping favoriter

På torsdag kväll inleds andra kvalrundan till Europa League, och IFK Norrköping är ett av lagen som tävlar om att nå fram till själva turneringen.

Men lika gärna som Norrköping vill ta sig dit, lika gärna vill lettiska FK Liepaja göra detsamma. Norrköping går dock in i matchen som stora favoriter, vilket inte är så konstigt med tanke på att Allsvenskan är rankad som Europas 22:a bästa liga medan Lettlands högsta division ligger så långt ned som på plats 37.

FK Liepaja kom fyra i den lettiska ligan ifjol, och säkrade därmed den sista kvalplatsen. Likt i Sverige spelar de i Lettland vår-höst-säsong, och Liepaja är alltså även de mitt uppe i säsong när de nu kvalspelar.

De har dock inte gjort någon särskilt bra säsong så här långt, utan återfinns först på 6:e plats i den 9 lag stora serien. Norrköping är i och för sig själva på plats 7.

I den första kvalrundan slog Liepaja ut Dinamo Minsk, vilket får anses ha varit en skräll. Norrköping slog ut St. Patrick’s Athletic.

Ett annat svenskt lag som Europakvalar i dagarna är AIK. De spelar redan under onsdagskvällen, då de kvalar till Champions League. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Maribor – AIK.

IFK Norrköping – FK Liepaja: Speltips & odds

IFK Norrköping är utan tvekan ett klart bättre lag än FK Liepaja, och när man ikväll dessutom spelar på hemmaplan ska det absolut inte vara något snack om vilket lag som avgår med segern i hand.

Vi tror att Norrköping, som är ett offensivt lag, inte kommer att hålla igen i offensiven nu när man spelar på hemmaplan. Det är viktigt att få med sig ett så bra resultat som möjligt, och vi tror att man går ut offensivt.

Vi spelar ”Norrköping att leda i halvtid och vinna i full tid” till oddset 1.83 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Norrköping att leda i halvtid och vinna i full tid
  • Odds: 1.83, Bet365

Här kan du spela på oddsbonusar online.