Speltips & odds: IFK Norrköping - Djurgårdens IF

Djurgården åker till Norrköping. Tar de med sig Lennart Johanssons pokal på resan hem?

IFK NORRKÖPING X DJURGÅRDENS IF Spela nu
3.40 3.50

2.10

Spela nu

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Krogh Gerson – Lauritsen – Castegren
I. Smith – Fransson – Blomqvist – Thorarinsson
Nyman – Skrabb – Haksabanovic

Trolig laguppställning, Djurgårdens IF

Vaiho
Fonn Witry – Une Larsson – Danielson – Käck
Ulvestad – Karlström
Radetinac – Edwards – Ring
Buya Turay

Om du vill streama IFK Norrköping – Djurgården kan du följa denna länk. Här kan du hitta din Hammarby – Häcken live stream och här kan du se hur du gör för att titta på Örebro SK – Malmö FF.

Djurgården har ena handen på guldet

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf tog över Djurgården inför säsongen, och även om det är ett erkänt skickligt tränarpar så var det väldigt få som trodde att de skulle kunna få Djurgården att utmana om SM-guldet.

Men laget har gått från klarhet till klarhet, och hade det inte varit för de till synes oundvikliga derbyförlusterna så hade säsongen varit helt utan plumpar.

En enda omgång av Allsvenskan återstår, och Djurgården ligger först. Minst en poäng mot IFK Norrköping och SM-guldet är deras, medan en förlust med största sannolikhet gör att man MFF eller Hammarby får lyfta pokalen.

Ena handen på guldet alltså, men man ska inte lura sig att tro att det är så gott som klart. IFK Norrköping är ett av Allsvenskans bästa lag, och på hemmaplan tappar man sällan poäng.

Norrköping kommer in till den här matchen med åtta raka vinster på Östgötaporten i ryggen, och på de sju senaste av dessa har man dessutom hållit nollan. Bland annat har Hammarby fått kamma noll här, i vad som är de grönvitas enda förlust på de 16 senaste.

IFK Norrköping – Djurgårdens IF: Speltips & odds

Djurgården har många gånger under de senaste åren visat att nerverna inte riktigt är där de borde vara. Man har en lång historia av att vika sig när det verkligen gäller, vilket främst de återkommande derbyförlusterna är ett bevis på.

Mot Göteborg för någon vecka sedan verkade man ha svårt att hantera stundens allvar, men lyckades på något sätt komma därifrån med segern i behåll.

Nu möter man ett än tuffare motstånd än Göteborg, och vi tror inte att Djurgården löser det lika bra denna gång. Norrköping kommer inte att tillåta ett lag att komma till deras arena och fira guld, och vi spelar den raka 1:an till 3.40 gånger insatsen.

  • Tips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 3.40 på Bet365 (odds hämtat 30/10, 15:30)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]