Speltips & odds: IFK Norrköping - AIK 8/4

Det är dags för en riktigt tidig seriefinal då fjolårets silvermedaljör IFK Norrköping tar emot de regerande mästarna AIK.

NORRKÖPING X AIK Spela nu
2.70 3.10

2.70

Spela nu

  • Match: IFK Norrköping – AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 8 april klockan 19:00
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Lauritsen – Larsen – Castegren
I. Smith – Haksabanovic – Dagerstål – Fransson – Thorarinsson
K. Holmberg – J. Larsson

Trolig laguppställning, AIK

O. Linnér
Dimitriadis – P. Karlsson – Mets
Sundgren –S. Larsson – Adu – Ylätupa – Lindkvst
H. Goitom – Obasi

Vill du streama IFK Norrköping – AIK live? Följ vår länk.

Tidig seriefinal

Allsvenskans andra omgång ska rundas av, och det med en riktig stormatch. De två högst placerade lagen från ifjol ställs mot varandra på Östgötaporten, och här har båda sidor revansch att utkräva.

AIK var på väg att gå obesegrade 2018 års säsong igenom, innan man förlorade mot de enda riktiga titelutmanarna IFK Norrköping, då det skakades liv i titelstriden i slutet samtidigt som AIK missade att verkligen få visa var skåpet stod och att man är de rättmätiga mästarna.

Men skrattar bäst gör den som skrattar sist, och i slutändan – när guldet var i hamn – grämer sig nog AIK inte särskilt mycket över den där förlusten mot Norrköping.

Nu är det Norrköping som ska försöka se till att ge sig själva ett så bra utgångsläge som möjligt inför den titelstrid som väntar den här hösten, där man givetvis ser sig själva. En seger mot AIK hade varit en mycket bra början, och blir extra nödvändig efter den inledande förlusten mot Helsingborg.

IFK Norrköping – AIK: Speltips & odds

Varken Norrköping eller AIK inledde Allsvenskan som de hade önskat. Norrköping förlorade med 3-1 mot nykomlingarna Helsingborg, medan AIK endast fick 0-0 hemma mot Östersund.

Nu är det viktigt med båda lagen att få en seger, så att inte BK Häcken eller varför inte AFC Eskilstuna kan få ett litet försprång i toppen.

Matchen är väldigt svårtippad men vi tror att Norrköping i slutändan går härifrån med segern. AIK har inte fått till sin offensiv, varken under försäsongen eller premiären, och defensiven är heller inte riktigt vad den var förra säsongen.

IFK Norrköpings anfallare Kalle Holmberg har gått ut och sagt att man ska försöka utnyttja att AIK:s försvar inte är samspelt, och vi tror att ”Peking” kommer att lyckas med det. Vi spelar den raka 1:an till 2.70 gånger pengarna.

  • Tips: IFK Norrköping vinner, rak 1:a
  • Odds: 2.70, Bet365

Om du letar efter möjligheter att spela på oddsbonusar på internet ska du följa denna länk. Är du snarare ute efter en bettingsida där du kan spela med Swish, läs detta.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]