Speltips & odds: IFK Göteborg - AIK 29/4

IFK Göteborg mot AIK, en match som brukar röra upp känslor. De båda lagen jagar just nu toppen av Allsvenskan, och det laget som vinner kvällens match – såvida den inte slutar oavgjort – tar ett fint kliv upp till tabellens toppskikt.

GÖTEBORG X AIK Spela nu
3.30 3.20 2.25 Spela nu

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Anestis
Starfelt – Da Graca – Calisir
S. Ohlsson – Karlsson Lagermyr – A. Erlingmark – V. Wernersson
B. Nygren – Vibe – Kharaishvili

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Sundgren – P. Karlsson – Mets – Lindkvist
Obasi – Adu – Elyounoussi
Rashidi – Goitom – Lahne

IFK Göteborg hemmastarka

IFK Göteborg är fortfarande ett svårbedömt lag. ”Blåvitt” har bara spelat 1 poäng av 9 möjliga på bortaplan, men har samtidigt fixat 6 poäng av 6 möjliga på hemmaplan.

Nu tar man alltså emot AIK hemma i Göteborg. Blir det tre nya pinnar?

Göteborg hoppas att deras nya stjärnskott Benjamin Nygren, tillsammans med deras nygamla stjärna Lasse Vibe, ska kunna leda laget till seger i rivalmötet med AIK. Nu har det dessutom kommit uppgifter om att Marcus Berg är på väg hem till klubben – men detta sker i så fall först i sommar.

AIK:s säsongsstart har ifrågasatts på flera håll, men ändå har man lyckats knalla med i toppen rätt bra. Seger ikväll och man kan faktiskt gå upp till förstaplatsen – men då krävs en seger med minst fyra mål.

Henok Goitom petades inledningsvis men har startat i AIK:s två senaste matcher. Han väntas spela ikväll igen, tillsammans med Chinedu Obasi och Jack Lahne på topp.

Speltips

AIK vann visserligen mot Häcken senast, men vi känner fortfarande att vi inte kan lita på ”Gnaget”. Spelet har haltat och det känns som att man inte längre besitter förra årets stabilitet.

Istället för ett klassiskt 1X2-spel väljer vi att spela på antal mål. Vi tror på målsnålt, då det ofta är ont om mål när framförallt AIK spelar. Här möts lagen i ett rivalmöte och det kan nog stå 0-0 ett tag, innan ett eller eventuellt två mål trillar in.

Vi spelar ”under 2,5 mål” till 1.60 gånger pengarna.

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.60, Bet365

Streama IFK Göteborg – AIK

För att streama IFK Göteborg – AIK live på nätet behöver du ett konto på CMore, där matchen direktsänds. Skaffa ditt konto för att se matcher från Allsvenskan online.

Det går att se din IFK Göteborg – AIK live stream direkt från valfri plattform. Titta på matchen från mobil, dator, surfplatta eller koppla sändningen till din TV.

  • Match: IFK Göteborg – AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 29 april klockan 19:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Stream: CMore
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]