Speltips & odds: IF Elfsborg - Hammarby 1/4

Äntligen är Allsvenskan igång! Tre matcher återstår innan den första omgången är färdigspelad, och här är vår förhandsrapport till den som spelas på Borås Arena mellan Elfsborg och Hammarby.

ELFSBORG X HAMMARBY Spela nu
3.00 3.25

2.37

Spela nu

Trolig laguppställning, Elfsborg

Stuhr Ellegaard
Strand – Jönsson – Nilsson – Kaib
Holmén – Olsson – Ishizaki
Levi – Cibicki – Lundevall

Trolig laguppställning, Hammarby

Curci
Sandberg – Odilon – Fällman – De Brito
Fenger – Andersen
Rodic – Tankovic – Kacaniklic
Djurdjic

Ny bortapremiär på Borås Arena för Hammarby

Jimmy Thelin tog över Elfsborg inför förra säsongen, och det talades mycket om att detta var ett spännande tränarval av Elfsborg. Thelin hade hyllats stort från många håll som en mycket duktig tränare, och fått beröm för sina stora bedrifter med Jönköpings Södra. Han hade med små resurser lyckats både spela fin fotboll och även nå resultat.

I Elfsborg skulle Thelin få det rätta materialet att skapa ett lag som kunde utmana om Europaplatserna. Samuel Holmén, Stefan Ishizaki och Simon Lundevall var bara några av alla talangfulla mittfältare som fanns att tillgå i detta lag.

Det blev dock en riktigt svag säsong av Boråsklubben, som till slut hamnade på 12:e plats. Fortsätter resultaten på ett liknande vis i år lär Thelin inte behålla jobbet länge till.

Elfsborgs första utmaning i Allsvenskan är att ta sig an Hammarby, på Borås Arena. De som har gott minne kommer ihåg att Hammarbys första bortamatch vid tre av klubbens fem senaste år i Allsvenskan (2009, 2015, 2016) varit mot just Elfsborg, och nu är det alltså dags igen. De två första tillfällena blev det oavgjort, medan Elfsborg år 2016 krossade Hammarby med 4-1.

Hammarby kommer till den här matchen med en ok försäsong. Stefan Billborns startelva är svårare än vanligt att förutspå, då det finns frågetecken kring många positioner. Vilken målvakt får chansen? Vem spelar på centralt mittfält bredvid Jeppe Andersen? Nikola Djurdjic eller nyförvärvet Vidar Örn Kjartanson på topp?

Elfsborg – Hammarby: Speltips & odds

Vi tror på ett oavgjort resultat mellan Elfsborg och Hammarby. Hammarby har inte riktigt övertygat under försäsongen, och väldigt mycket är fortfarande oklart – till och med Tankovic petades senast – kring vilken som är den bästa elvan i dagsläget. Elfsborg har inte heller haft den mest imponerande försäsongen, men spelar trots allt på hemmaplan.

Premiärer brukar ofta sluta oavgjort, och vi spelar X till 3.25 gånger pengarna.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.25, Bet365

Här finner du vårt speltips till Djurgården – GIF Sundsvall. Går du istället in på den här sidan kan du hitta information om hur du spelar på odds via Swish.

Streama Elfsborg – Hammarby

Om du vill streama Elfsborg – Hammarby ska du skaffa ett konto på CMore, där du kan se matchen live. Där kan du se alla matcher från Allsvenskan direkt.

Titta från valfri plattform, se Elfsborg – Hammarby live stream från mobil, dator, surfplatta eller genom att koppla sändningen till TV.

  • Match: IF Elfsborg – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 1 april klockan 19:00
  • Arena: Borås Arena, Borås
  • Stream: CMore
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]