Speltips & odds: Holland - England 6/6

Det har blivit dags för semifinalerna i Nations League att spelas. På nederländsk mark tar Holland emot England.

HOLLAND X ENGLAND Spela nu
3.10 3.25 2.55 Spela nu

Trolig laguppställning, Holland

Cillessen
Dumfries – M. de Ligt – van Dijk – Blind
Wijnaldum – M. de Roon – F. de Jong
Promes – Depay – Babel

Trolig laguppställning, England

Pickford
K. Walker – Stones – Maguire – Rose
Barkley – Dier – D. Alli
Sterling – Kane – Rashford

Vill du se Sveriges landskamp på Friends Arena 7 juni? Här kan du läsa om hur du gör för att streama Sverige – Malta live.

Två jättar som vaknat

Nations League är för första gången på väg in i semifinalerna, och snart kan vi kora en vinnare av detta nya mästerskap. Att vinna hela Nations League innebär ingenting i form av kvalificering till något mästerskap, utan det är titeln i sig som nationerna strävar efter. Här kan ni läsa hur ni gör för att streama Nations League live.

I Holland hittar vi en intressant match, mellan två jättar som vaknat till liv den senaste tiden.

England tog sig förra sommaren till semifinal av VM för första gången sedan 1990, och äntligen fick de drömmande engelsmännen fog för sina förhoppningar. Några månader efter fjärdeplatsen vann England sin Nations League-grupp, framför Spanien och Kroatien.

Succén i landslagsfotbollen följdes upp av en fantastisk säsong för Premier League-klubbarna. För första gången någonsin lade en nation beslag på samtliga finalplatser i Champions League och Europa League, och detta lyckades alltså England med utan att deras bästa lag – Manchester City – tog sig till någon av finalerna.

Gällande Holland kan vi verkligen prata om en sovande jätte som vaknat. Efter att ha missat både EM 2016 och VM 2018 överraskade landet med att vinna sin Nations League-grupp före både Frankrike och Tyskland.

I klubblagsfotbollen har Ajax chockat fotbollsvärlden och var, trots sina begränsade resurser, några minuter ifrån att nå Champions League-final. Några av de viktigaste pelarna i framgången var 22-åringarna Frenkie de Jong och Donny van de Beek och så 19-årige lagkaptenen Matthijs de Ligt. I Ajax lär de inte bli kvar särskilt länge till, men till landslaget kommer de att ge Holland stor glädje i många år.

Semifinalerna i Nations League spelas bara över ett möte. Båda semifinalerna och finalen spelas i Portugal.

Holland – England: Speltips & odds

Det är inte lätt att tippa en match så här direkt i början av en landslagssamling, och särskilt inte mellan England och Holland. Båda nationerna är på uppgång och ännu är det lite svårt att bedöma hur bra de verkligen är. Detta gäller särskilt Holland.

Vad vi tror är att vi får se mål. Av Englands senaste 5 matcher har det blivit över 2,5 mål i samtliga. Tittar vi på Hollands 5 senaste är det över 2,5 mål i 4 av 5 matcher.

Till den bakgrunden känner vi oss bekväma med att spela ”över 2,5 mål” till oddset 1.90 gånger insatsen.

  • Tips: Över 2,5 mål
  • Odds: 2.00, Bet365

Streama Holland – England live

För att streama Holland – England online är det CMore som gäller. Skapa ett konto och se matchen direkt på nätet.

Det går att titta på Holland – England från valfri plattform. Matchen sänds även i TV4.

  • Match: Holland – England, semifinal i Nations League
  • Datum & tid: Torsdag den 6 juni klockan 20:45
  • Arena: Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães
  • Stream: CMore