Speltips & odds: Helsingborgs IF - IFK Norrköping 31/3

Helsingborgs IF inleder sin återkomst i Allsvenskan med en riktig stormatch, när IFK Norrköping kommer på besök.

Trolig laguppställning, Helsingborgs IF

P. Hansson
Randrup – Granqvist – Weberg – Eriksson
Moro – Abubakari – Farnerud – Wanderson
Bjarnason – Jönsson

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Dagerstål – Krogh Gerson – Larsen
Smith – Thern – Fransson – Thorarinsson
Haksabanovic
Holmberg – Nyman

Allsvenskan drar äntligen igång

På söndag startar äntligen vår egen, älskade Allsvenskan. Som inför varje säsong talas det om att Allsvenskan är hetare än någonsin, men något ligger det nog ändå bakom hajpen.

De senaste åren har hemvändarna fortsatt att komma, och i år är inget undantag. Alexander Kacaniklic, Astrit Ajdarevic, Pawel Cibicki, Jonathan Levi, Erdal Rakip, Sead Haksabanovic och Pa Konate har alla flyttat tillbaka sin fotboll till Sverige inför den här säsongen. Christoffer Nyman har till och med återvänt till sin forna klubb IFK Norrköping.

Åtta hemvändare av hög allsvensk klass alltså, vilket kommer att innebära en mycket intressant säsong. Dessutom är ju Helsingborgs IF uppe i Allsvenskan igen, där vi får se landslagskaptenen Andreas Granqvist som vände hem i somras och förde HIF till serieseger och uppflyttning.

I Helsingborgs första allsvenska match sedan kvaldebaclet mot Halmstads BK år 2016 ställs man emot IFK Norrköping, som kom tvåa ifjol.

Norrköping har inför säsongen förstärkt med främst Sead Haksabanovic och Christoffer Nyman, medan Helsingborgs nya affischnamn (utöver värvningarna av Granqvist, Wanderson och Rasmus Jönsson ifjol) är Alexander Farnerud.

Här kan ni läsa vårt speltips till AIK – Östersunds FK.

Helsingborg – IFK Norrköping: Speltips & odds

Nykomling mot topplag, oerfaret mot etablerat, Helsingborg mot Norrköping. Vi tror på bortaseger i den här matchen, och spelar den raka 2:an till 2.15 gånger pengarna på Bet365.

Här finner ni och kan ta del av oddsbonusar och här kan ni läsa om hur ni kan spela på odds via Swish.

  • Tips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 2.15, Bet365

Streama Helsingborg – IFK Norrköping live

För att streama Helsingborgs IF – IFK Norrköping live på nätet behöver du ett konto på CMore, då det är där Allsvenskan visas. Skapa ditt CMore-konto och se matchen live.

Det går att titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta och du kan även koppla sändningen till din TV. Se din live stream från valfri platta.

  • Match: Helsingborgs IF – IFK Norrköping, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 31 mars klockan 17:30
  • Arena: Olympia, Helsingborg
  • Stream: CMore
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]