Speltips & odds: Helsingborg - Djurgården 6/5

Helsingborgs IF tar emot Djurgårdens IF på Olympia. HIF kommer till matchen med två stora skadeavbräck, då man saknar rutinerade duon Andreas Granqvist och Alexander Farnerud.

HELSINGBORG X DJURGÅRDEN Spela nu
3.20 3.40 2.20 Spela nu

Trolig laguppställning, Helsingborg

Joelsson
Randrup – Holgersson – Weberg – A. Eriksson
Abubakari – Benyu
Moro – R. Jönsson – M. Svensson
Wanderson

Trolig laguppställning, Djurgården

Bråtveit
Fonn Witry – Une Larsson – E. Berg – Käck
Ulvestad – Karlström – Ajdarevic
J. Ring – Buya Turay – J. Augustinsson

Helsingborg formsvagt

Den sjunde omgången i Allsvenskan ska snart till att rundas av, och en av de två återstående matcherna spelas på Olympia. Ett Helsingborg som inledde säsongen starkt men sedan tappat i form tar emot ett Djurgården som startade säsongen galant men som haft en tuff vecka bakom sig.

Helsingborg rivstartade återkomsten i Allsvenskan, då man besegra fjolårets silvermedaljör IFK Norrköping med 3-1. Därefter blev det en hedersam förlust mot Häcken, men man studsade sedan tillbaka med att genast besegra Hammarby. Därefter har det dock inte blivit några fler vinster, och senast förlorade man med 3-0 mot Östersund. Helsingborg lider av att man saknar sina två kanske viktigaste spelare, Andreas Granqvist och Alexander Farnerud.

Djurgården toppade tabellen inför den här omgången, och var obesegrade efter fem matcher. Sedan kom dock årets första derby, och då gick det som det brukade för ”Järnkaminerna”. Kollektiv kollaps och förlust. Hammarby spelade ut Djurgården och hade kontroll från minut 1 till minut 90, så gott som.

Helsingborg – Djurgården: Speltips & odds

Helsingborg har en nedåtgående form men är starka på Olympia, där man än så länge är obesegrade.

Djurgården visade mot Hammarby att det troligen finns frågetecken kring lagets mentalitet, då man tidigare visat prov på att man har kvalitet. Den kvaliteten kunde man dock inte få fram i derbyt mot Hammarby.

Frågan är hur Djurgården studsar tillbaka efter derbytorsken. Seger och upp i topp av tabellen igen, eller ny besvikelse?

Vi tror på något däremellan. Vi spelar X till 3.40 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.40, Bet365

Streama Helsingborg – Djurgården

Är ni ute efter att streama Helsingborg – Djurgården live på nätet så behöver ni skaffa ett konto på CMore, där matchen visas direkt. Skaffa ert konto, välj abonnemang och titta på fotboll från Allsvenskan.

Det går att se din Helsingborg – Djurgården live stream från valfri plattform.

  • Match: Helsingborgs IF – Djurgårdens IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 6 maj klockan 19:00
  • Arena: Olympia, Helsingborg
  • Stream: CMore