Speltips & odds: Hammarby IF - IK Sirius 10/5

Ett Hammarby på jakt efter toppen tar emot IK Sirius i oroväckande form.

HAMMARBY X SIRIUS Spela nu
1.40 4.33 8.50 Spela nu

Trolig laguppställning, Hammarby

Curci
Sandberg – Solheim – Fällman – Widgren
Bojanic – Andersen
Khalili – Djurdjic – Tankovic
Kjartansson

Trolig laguppställning, Sirius

Jonsson
T. Björkström – Ceesay – Arvidsson
K. Larsson – E. Andersson – N. Busch Thor – Razak
J. Lindberg – Haglund – Saeid

Hammarby närmar sig toppen

Hammarby IF startade den allsvenska säsongen lite svajigt, och många var snabba med att döma fort och att avskriva laget från guldstriden senare i år. Efter två raka vinster har dock vinden vänt för Hammarby, och laget är bara två poäng från topp 3, och tre poäng från Malmö på förstaplatsen.

Mot Djurgården för knappt två veckor sedan visade Hammarby upp sig från sin bästa sida. Intensitet och inställning, lysande spel samt hyfsad effektivitet var nyckeln till en säker och övertygande seger mot rivalerna från Östermalm.

I matchen därpå, mot Örebro, hade Hammarby återigen vaknat på sin bästa sida. Nikola Djurdjic och Imad Khalili stod för nya mål och även David Fällman lyckades hamna i målprotokollet. Ledning med 3-0, men avslutningen av matchen var desto svagare. Genom att ge bort två frisparkar i farliga positioner släppte Hammarby in två mål, och Hammarbys tränare Stefan Billborn berättade efteråt att han kände för att ”gå in på planen och hoppsparka någon”.

Sirius var inför säsongen tippade att komma i botten, men inledde Allsvenskan med att vinna de två första matcherna. Därefter har det dock gått utför. Nu står man på en enda poäng på dem fem senaste, vilken kom mot nykomlingen Falkenberg.

Sirius kommer från två raka 2-4-förluster på hemmaplan, mot Elfsborg och IFK Göteborg. Man hade ledningen i båda matcher.

Speltips

Formstarkt mot formsvagt, kvalitet mot låg kvalitet. Det mesta talar för Hammarby i den här matchen.

Vi tror att Hammarby tar ledningen redan innan halvtid, och att laget därefter håller ut och vinner. Vi spelar därför ”Hammarby att leda i halvtid och vinna i full tid”.

  • Tips: Hammarby leder i halvtid och vinner matchen
  • Odds: 2.00, Bet365

Streama Hammarby – Sirius

För att streama Hammarby – Sirius ska du skaffa ett konto på CMore, där matchen visas live. Skaffa dig ett konto och titta på Hammarby – Sirius direkt på nätet.

Det går att se din Hammarby – Sirius live stream från valfri plattform. Du kan streama alla matcher från Allsvenskan på CMore.

  • Match: Hammarby IF – IK Sirius, Allsvenskan
  • Datum & tid: Fredag den 10 maj klockan 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Södermalm
  • Stream: CMore