Speltips & odds: Hammarby IF - Dalkurd FF 4/3

Hammarby IF tar emot Dalkurd FF på Tele2 Arena i den avslutande gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. De grönvita måste vinna matchen för att ta sig vidare till kvartsfinal. Slutar matchen oavgjort eller med att Dalkurd vinner är det istället just Dalkurd som tar sig vidare.

HAMMARBY X DALKURD Spela nu
1.40 4.75 6.00 Spela nu

Hammarby måste vinna – för Dalkurd räcker oavgjort

Alla grupper utom en i Svenska Cupen är färdigspelade. Nu är det dags för det sista kvartsfinallaget att koras. Vilket lag det blir avgörs i en direkt gruppfinal mellan Hammarby och Dalkurd på Tele2 Arena. Vinner Hammarby går de vidare, medan kryss eller bortaseger gör att istället Dalkurd avancerar.

Hammarby inledde sitt gruppspel med att slå Varbergs BoIS med 3-0. En seger som kan tyckas övertygande vid första anblick av slutresultatet, men där Hammarby fick kämpa en hel del och ska vara glada över de fina siffrorna.

I Hammarbys andra match avspeglades den bristande kvaliteten och skärpan även på resultattavlan. Endast 1-1 mot lilla Eskilsminne, och nu krävs det en seger mot Dalkurd som vunnit båda sina matcher.

Dalkurd inledde sitt cupspel med att slå Eskilsminne med 2-0 efter mål av Ferhat Ayaz och klubblegendaren Peshraw Azizi. Därefter blev det seger mot Varbergs BoIS med 1-0, sedan Rawez Lawan skjutit in matchens enda mål.

Hammarby – Dalkurd: Speltips & odds

Hammarbys knackiga start på gruppspelet till trots, kvalitetsskillnaden mellan de här två lagen är väldigt stor. Hammarby är ett topplag i Allsvenskan, medan Dalkurd har förhoppningen om att vara ett topplag i Superettan i år.

Nu har ”Bajen” kniven mot strupen, och måste leverera för att ta sig vidare i sin väg mot cuptiteln och att säkra den där kvalplatsen till Europa League. Vi tror att man går ut starkt, leder matchen redan i halvtid och sedan vinner.Vi spelar ”Hammarby att leda i halvtid och vinna i full tid” till oddset 2.10 gånger pengarna på Bet365. Om du vill spela på en bettingsida som erbjuder Swish ska du läsa här.

Är du ute efter oddsbonusar ska du istället ta dig en till på denna informativa artikel.

  • Tips: Hammarby leder i halvtid och vinner i full tid
  • Odds: 2.10, Bet365

Streama Hammarby – Dalkurd live

För att kunna streama Hammarby – Dalkurd behöver du ha ett konto på Bet365, där matchen visas direktsänt på nätet. Skapa ett konto och se matchen live.

Det är möjligt att titta på Hammarby – Dalkurd från valfri enhet, du kan se matchen via live-sändning från mobil, dator, surfplatta eller genom att koppla matchen till TV.

  • Match: Hammarby IF – Dalkurd FF, gruppspelsmatch 3 av 3, Svenska Cupen
  • Datum & tid: Måndag den 4 mars klockan 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore