Speltips & odds: Hammarby IF - AFC Eskilstuna 21/4

Ett Hammarby i poängbehov ställs mot intressanta nykomlingen AFC Eskilstuna.

HAMMARBY X ESKILSTUNA Spela nu
1.44 4.33

7.00

Spela nu

Trolig laguppställning, Hammarby

Curci
Sandberg – Fenger – Fällman – Widgren
Bojanic – Andersen
Kacaniklic – Djurdjic – Tankovic
Kjartansson

Trolig laguppställning, AFC Eskilstuna

Levchenko
Loeper – Rakhmanov – Dresevic
Kojic – Raskaj – Nalic – Hodzic
Camara – Avdic – Nnamani

Hammarby måste börja vinna

Hammarby gjorde ifjol sin bästa säsong sedan tredjeplatsen 2006, men avslutningen av säsongen väckte ändå stor besvikelse. Efter att ha legat topp tre – och under en lång period allra först – konstant ända fram till sista omgången, gjorde förlusten mot Östersund i omgång 30 att Hammarby halkade ned till plats 4.

Till skillnad från tredjeplatsen genererar inte plats 4 i något Europaspel, och därför var haveriet ett hårt slag för Hammarby. När denna säsong nu dragit igång vill man givetvis revanschera sig, men inledningen har knappast blivit det man hoppades på.

Kryss mot Elfsborg och Kalmar följdes upp av en trist förlust borta mot Helsingborg. Hammarby såg länge ut att ha kontroll över matchen, men lyckades aldrig ta sig till de riktigt farliga lägena. Frånvaron av målchanser och en sen målvaktstavla innebar att man till slut förlorade matchen.

AFC Eskilstuna överraskade fotbollssverige under försäsongen med att ta sig ända till final i Svenska Cupen. Detta efter att bland annat ha vunnit gruppen före IFK Norrköping och efter att ha slagit ut AIK i semifinalen.

I Allsvenskan har sedan resultaten varit blandade för Eskilstuna. Seger mot IFK Göteborg, förlust mot Sirius och sedan kryss mot Örebro. Laget gjorde sig ifjol känt för sin starka defensiv, då man slog rekord i Superettan med hela 19 hållna nollor. Det återstår ännu att se hur lagets försvar står sig på den här nivån.

Hammarby – AFC Eskilstuna: Speltips & odds

Två poäng på tre matcher är inte vad Hammarby – eller något lag överhuvudtaget – siktar på. Det må vara tidigt inpå säsongen men är dags för ”Bajen” att börja ta poäng, om man ska hänga på i toppen.

Trots den knappa poängskörden har Hammarbys spel ändå sett helt okej ut, och vi tror att man går ut med gasen i botten här för att ta en hyfsat tidig ledning och gå in i paus med ett övertag.

Vi spelar ”Hammarby att leda i halvtid och vinna i full tid” till oddset 2.20 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Hammarby leder i halvtid och leder i full tid
  • Odds: 2.20, Bet365

Läs om och spela på oddsbonusar på nätet. Hitta även möjligheter att spela på betting med Swish.

Streama Hammarby – AFC Eskilstuna

För att streama Hammarby – AFC Eskilstuna live på nätet behöver du ett konto på CMore, då det är där du kan se matchen direktsänt. Det är nämligen CMore som visar sändningarna av Allsvenskan.

Se matchen direkt från mobil, dator eller surfplatta.

  • Match: Hammarby IF – AFC Eskilstuna, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 21 april klockan 17:30
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore