Speltips & Odds: Hammarby - Elfsborg 22/7

Ikväll välkomnar grönvita Hammarby Elfsborg på hemmaplanen Tele2 Arena. Läs allt du behöver veta inför matchen här!

Streama

För att kunna se denna match behöver du först skapa ett Cmore konto. Efter du har skapat ett konto hos Cmore behöver du välja Cmore All Sport, där du får exklusiv tillgång till allsvenskans alla matcher. Cmore äger rättigheterna att visa matcher från Allsvenskan.

Du kan också streama Hammarby och Elfsborg på det sätt du föredrar. Du kan streama på din surplatta, laptop eller Samsung-smart TV.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Välj C More All Sport
  • 3. Titta på matchen mellan Hammarby och Elfsborg via live stream

Inför Hammarby – Elfsborg

Laget från söder, det vill säga Hammarby, har inte bästa ställningen man kan ha i ligatabellen. Efter femton spelade matcher har Bajen enbart vunnit sju av dem medan fyra av dem slutade upp som förlorade. Värt att nämna är att Hammarby aldrig förlorat en enda match på hemmaplan. Med det kan man säga att Hammarby tappar mycket på bortaplan.

Hammarby vann i sin senaste match mot GIF Sundsvall med 3–2 på bortaplan. Det var inte förrän stopptid som Hammarby avgjorde matchen. Nu färdas Bajen hem för att välkomna Elfsborg på hemmaplanen Tele2 Arena i hopp om ytterligare tre poäng.

Elfsborg å andra sidan går det sämre för. Elfsborg har spelat en hel del oavgjorda, vilket tyder på att de är någorlunda defensiva i sitt spelsätt.

Nyligen skrev Aron Johansson och Richard Magyar på för Hammarby. Johansson är anfallare medan Magyar är mittback. Nu kan båda debutera i matchen mot Elfsborg.

Hjalmar Ekdal, Albins lillebror, har också nyligen skrivit på för klubben. För ungefär två dagar sedan blev det officiellt att Hjalmar Ekdal blev klar för klubben. Dock råder det frågetecken ifall han kommer att spela i denna match.

Speltips

Ikväll spelar Hammarby på hemmaplan. Med tanke på att Hammarby inte förlorat en enda match på hemmaplan – är det dem som är favoriterna att vinna denna match. Efter sju spelade matcher på hemmaplan har Hammarby vunnit fem och spelat två oavgjorda.

Elfsborg har inte varit speciellt skickliga på bortaplan. Efter 8 spelade matcher på bortaplan har Elfsborg enbart vunnit en, spelat två oavgjorda och förlorat fem. Inte heller får man glömma att Elfsborg har en målskillnad på -10 när det kommer till spel på bortaplan.

Hammarby gör i snitt 2,9 mål per match denna säsong. Så vi kan räkna med en målrik match. Därför tippar vi på att det kommer att göras mer än 2.5 mål i matchen till oddset 1.53 på Bet365 .

  • Tips: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.53 på Bet365 (hämtat kl. 13:42, 22/7-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]