Speltips & Odds: Häcken - Malmö FF 11/8

Då var vi inne i omgång 19 av Allsvenskan och idag söndag har vi tre matcher på agendan. Först ut är matchen mellan Häcken – Malmö FF. Vi kommer som vanligt bjuda er på laguppställningar, matchanalyser samt förhandstipp angående dagens match.

Trolig laguppställning Häcken:

Abrahamsson
Ekpolo Toivio Lindgren Andersson
Berggren Friberg Faltsetas
Yasin Jeremejeff Paulinho

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin
Lewicki Nielsen Bengtsson Safari
Berget Bachirou Christiansen Rieks
Rosenberg Antonsson

Kan Malmö stoppa raset?

Efter fyra oavgjorda på de fem senaste matcherna har Malmös betryggande försprång i årets allsvenska plötsligt försvunnit och man sitter nu istället en poäng efter Djurgården på en 2:a plats i tabellen tillsammans med AIK.

Det har minst sagt sett skakigt ut för MFF på slutet, visserligen har man haft Europa League kval att lägga energi på också men med den truppen MFF besitter så ska det inte vara några som helst problem. Men man har inte fått till de, offensiven har lyst med sin frånvaro vilket 0-0 senast mot Östersund borta så tydligt belyste.

Idag står dessutom en riktig mardrömsmotståndare på andra sidan i BK Häcken. Hissingelaget har genom åren varit ett stort spöke för MFF och i formen man befinner sig nu är det värsta tänkbara motstånd. Häcken kommer in till dagens match med tre segrar på de fyra senaste och det känns verkligen som Häcken hittat formen lagom till slutspurten i allsvenskan.

Man vann senast hemma mot Sirius med 4-1 och stundtals såg de ut som dem skulle göra tvåsiffrigt. Med flera spelare i toppform ser spelet så fartfyllt och enkelt ut. Hemma är man starka och det kommer bli en högst intressant match särskilt med tanke på att Häcken kan ta sig inom en poäng från MFF vilket skulle inkludera dem i den absoluta guldstriden.

Speltips & Odds: Häcken – Malmö FF

Det är på förhand en oviss match där det egentligen kan gå hur som helst. Med nuvarande form är det nästan Häcken om något som är favoriter idag. Hemmalaget är målfarliga precis som bortalaget när dem är som bäst. Ett spel på över 2,5 mål i matchen känns oerhört lockande särskilt när oddset på det är 2,15.

Tips: Över 2,5 mål i matchen

Odds: 2,15