Speltips & Odds: Häcken - Göteborg 25/5

Häcken tar ikväll emot IFK Göteborg på Bravida Arena i den 11:e omgången av Allsvenskan. Det är 2:an som tar emot 4:an där viktiga poäng står på spel.

Trolig laguppställning Häcken:

Abrahamsson
Ekpolo Hammar Lindgren Andersson
Faltsetas Yasin Friberg
Paulinho Jeremejeff Celik

Trolig laguppställning Göteborg:

Anestis
Ohlsson Starfelt Calisir Wernersson
Erlingmark Yusuf
Nygren Lagemyr Kharaishvili
Söder

Derby med viktiga poäng på spel

Som sagt så är det två Göteborgslag som drabbar samman ikväll, dessutom är båda förankrade högt upp i tabellen. Faktum är att vid vinst för något utav lagen så tar man över serieledningen tillfälligt från Malmö. Det är två målrika lag som möts på Bravida Arena ikväll. Hemmalaget har gjort näst flest mål i serien och gästande Göteborg flest på 18 fullträffar.

Även om derbyn brukar bli tillknäppta tillställningar med kamp och få mål som signum så tror jag ändå vi kan få se en del mål denna afton. Lagen är så gott som helt intakta och båda lägrena kan formera starka elvor. Efter att ha mött Norrköping, Malmö och Hammarby de senaste matcherna och vunnit en och kryssat två utav dem så har Göteborg tystat en del tvivlare.

Laget verkar vara på riktigt i årets Allsvenska och man är svårslaget. Hemmalaget kommer ikväll till spel med ett stort självförtroende efter en finfin form där man har fyra vinster och ett kryss på senaste fem matcherna där man senast slog Sirius borta i en hawaiimatch som slutade 4-3 till göteborgarnas favör. Laget är väldigt spelskickligt och Alm verkar ha fått laget dit han vill inledningsvis på säsongen.

Häcken – Göteborg: Speltips & Odds

Detta är en helt öppen derbymatch där det faktiskt kan gå hur som helst. Det finns kvaliter i båda lagen och formen är dessutom bra hos bägge lagen. Efter lite velande så plockar vi över 2,5 mål i matchen till fina 2,00 gånger pengarna!

Tips: Över 2,5 mål i matchen

Odds: 2,00

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]