Speltips & Odds: Grekland - Italien

Vi har ytterligare en intressant match på förhand ikväll. I grupp J hittar vi även där en liten gruppfinal när Grekland tar emot Italien.

Trolig laguppställning Grekland:

Paschalakis
Mavrias Kourbelis Koutris
Masouras Siopis Samaris Pelkas Valerianos
Fortounis Koulouris

Trolig laguppställning Italien:

Donnarumma
Piccini Bonucci Chiellini Spinazzola
Barella Jorginho Verratti
Bernardeschi Immobile Kean

Italien blickar mot ett litet ryck i grupp J

Precis som många av de andra matcherna i helgens EM-kval så är detta också en match mellan 1:an i gruppen Italien och 2:an Grekland. Bortalaget Italien har imponerat inledningsvis och har sex poäng av sex möjliga med en målskillnad på 8-0. Hemmalaget har skrapat ihop fyra poäng av sex möjliga och med en målskillnad på 4-2. Det fotbollsälskande Italien har börjat kvalet bra och man vill gärna undvika liknande fiaskon som tidigare när man missat stora mästerskap(däribland förlusten mot Sverige i dubbelmöte).

Med det laget man har till sitt förfogande är det givetvis också krav man kan ställa. När man dessutom hamnar i en relativt snäll grupp så finns där såklart inget annat än gruppseger och vidare avancemang. Man känner lite av revanschlustan i Italien efter tidigare år och den där hungern infinner sig i laget. Hemmalaget Grekland är allt som oftast svårspelade, på vissa sätt påminner man om Sverige i den bemärkelsen att man är väldigt svårslagna.

Man har gjort sig kända enda sedan de där overkliga guldet i EM 2004 SOM ett defensivt skickligt lag med en otrolig diciplin. Det är egentligen det som varit den röda tråden, deras identitet genom åren. Man har saknat den där riktiga spetsen utan de är snarare lagbygget och lagjobbet som varit anledningarna till framgång. Båda lagen ser relativt friska ut om man kollar på tillgängligheten hos spelarna och vi kan förvänta oss starka startelvor från respektive läger.

Speltips & Odds:

Hemmaplan är alltid en fördel och detta är just en fördel som Grekland behöver. Ett Italien i form och med en stark startelva med många stjärnor så behöver man all hjälp man kan få. En poäng som resultat skulle nog de flesta i Grekland vara nöjda med även om man givetvis siktar på segerför att ta sig förbi Italien i gruppen. Det lär bli en målsnål match då grekerna är välorganiserade och italienarna taktiskt skickliga så oddset på 2-3 mål i matchen ger 2,00 gånger pengarna och kommer att spelas.

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]