Speltips & Odds: Golden State Warriors - Toronto Raptors

NBA-slutspelet har i år bjudit på fantastiska matchserier där vi haft en rad game seven rysare. Nu har vi kommit enda fram till NBA-finals där titeln står mellan Golden State Warriors och Toronto Raptors. Vi ska nedanför kika lite närmare på lagen inför match två i serien lagen emellan.

Trolig startfemma Golden State Warriors:

Iguodala Green
Thompson Curry Looney

Trolig startfemma Toronto Raptors:

Gasol Green
Siakam Lowry Leonard

Golden State siktar på att utjämna matchserien

Det var en fantastisk inramning när game one spelades i Toronto för ett par dagar sedan. Scotiabank Arena kokade verkligen och man lyfte fram sitt Raptors till en seger på hemmaplan. Det är första gången i historien som Raptors är i NBA-final. Efter ett imponerande slutspelsäventyr så är man alltså nu framme i final där man möter suveränen Golden State.

Warriors som söker sin 4:e NBA-titel på fem år(!). Stjärnspäckade Warriors med Steph Curry i spetsen har motsvarat förväntningarna och tagit sig till final återigen. Laget som många anser är det bästa genom alla tider i NBA har gått som tåget i slutspelet där man slagit ut bland andra Rockets och nu senast Trail Blaizers (4-2, 4-0).

Dock så får man klara sig utan sin kanske största stjärna i Kevin Durant(KD) som dragit på sig en vadskada. Nu är man dessutom lite i brygga, förlust inatt och man har ett 0-2 underläge inför matcherna hemma i Kalifornien.

Här kan du läsa mer om hur du gör för att streama NBA live på nätet.

Speltips & Odds: Golden State Warriors – Toronto Raptors

Förra matchen slutade 118 – 109 till Raptors och vi förväntar oss en jämn tillställning även denna match. Raptors har en enorm fördel av den fanatiska hemmapubliken i Kanada och man är svårslaget där. Warriors har på pappret de bättre laget men måste prestera på topp om man ska lyckas ”sno” en match uppe i norr. Warriors är skickliga framförallt framåt och oddset på Warriors över 106,5 poäng i matchen är 1,83 vilket är väldigt spelbart då dem lyckats att få över 106 poäng i 15/17 matcher i slutspelet.

Tips: Golden State Warriors över 106,5 poäng i matchen

Odds: 1,83