Speltips & odds: Fulham - Manchester United 9/2

Trolig laguppställning, Fulham

Rico

Christie – Le Marchand – Odoi – Ream – Bryan

Cairney – Chambers – Seri – Babel

Mitrovic

Skador: Alfie Mawson, Andre Zambo Anguissa, Håvard Nordtveit, Marcus Bettinelli
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Manchester United

De Gea

Young – Lindelöf – Bailly – Shaw

Herrera – Matic – Pogba

Lingard – Rashford – Sánchez

Skador: Marcos Rojo
Avstängningar: –

När ska United förlora matcher igen?

Manchester United har inte förlorat på hela 10 matcher. Solskjaer har inte förlorat en match sedan han tog över som tränare för laget, och han ser ut att utvidga denna svit ytterligare. Fulham ser betydligt osäkrare ut i deras form.

För endast två matcher sedan tog laget en stark seger mot Brighton med 4-2 på Craven Cottage, men detta segertåg varade inte länge. Hemmalaget Fulham kommer till denna match och möter ett pånyttfödd United med en tung förlust mot Londonrivalerna Crystal Palace med 2-0 på bortaplan i deras senaste möte. Med nye guldtränare Ranieri, som tog en mirakulös Premier League-titel med Leicester säsongen 2015-2016, har laget inte visat någon större formkurva uppåt. Truppen har förstärks något under januarifönstret och laget hoppas på att de kan få ett uppsving med detta.

Bortalaget United är för närvarande i ett stim av energi och lycka av att få spela ut sin fotboll som de gör bäst. Med de unga krafterna Martial och Rashford har laget en offensiv som heter duga och lyckas alltid få ut något av det under deras senaste matcher. Bakom dessa herrarna smider Pogba planer och har sen Solskjaers anställning ut som den spelaren han var skapad att vara. I lagets föregående match vann de borta mot Leicester med 0-1 efter ett tidigt mål av tidigare nämda Rashford. Laget har alla förutsättningar att fortsätta med deras form och ta en stabil vinst i London under lördagseftermiddagen.

Fulham – Manchester United: Speltips & odds

Med den breda, fina truppen och den anfallsglada fotbollen som laget spelar nu kan jag inte se att de missar att ta tre poäng mot ett defensivt, instabilt Fulham. Trots Ranieri intåg har laget inte sett tillräckligt kompetent och kompakt ut för att inte vara en stor nedflyttningskandidat i mina ögon.

Vi tror på att United kommer att straffa Fulham och deras misstag tillräckligt för att vinna matchen.

Satsa på ett odds på United idag för 1.57 gånger pengarna idag och ta del av sviten som laget för närvande har. Du kan göra detta på Bet365 där de sänder allt från matcher till fina odds som du kan hämta in. Gör detta nu och satsa på United under lördagseftermiddagen.

  • Tips: United vinner
  • Odds: 1.57, Bet365

Streama Fulham – Manchester United

Om du vill streama matchen mellan Fulham – Manchester United på nätet kan du se här. Du behöver skapa ett konto på Viaplay. Vi visar dig hur du gör. Du kan titta på alla matcher från Premier League direktsänt och live. Här kan du se alla matcher och mer därtill.

Kolla på din live stream från dator, mobil, surfplatta eller TV. Välj valfri plattform och se vilken match du vill från deras utbud.

  • Match: Fulham – Manchester United, Premier League
  • Datum & tid: Lördag 9 februari, 13:30
  • Arena: Craven Cottage, London
  • Stream: ViaPlay