Speltips & Odds: FC Union Berlin - Borussia Dortmund 31/8

Borussia Dortmund går nu ut idag för att göra upp med FC Union Berlin om ytterligare tre poäng i tyska Bundesliga.

Streama

Matchen mellan Union Berlin och Borussia Dortmund kan du se på Viaplay!

Viaplay ger dig tillgång till Bundesligas alla matcher och inte enbart Bundesliga men också Premier League! Hur bra är inte det? Om du fixar ett konto redan idag och väljer ett abonnemang kan du se matchen som spelas ikväll. Viaplay är värt varenda krona och du som älskar att titta på fotboll kommer att uppskatta det väldigt mycket!

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Union Berlin – Borussia Dortmund via live stream

Trolig laguppställning, Union Berlin

Gikiewicz

Trimmel – Subotic – Friedrich – Lenz

Prömel – Andrich

Becker – Ingvarten – Bulter

Andersson

Trolig laguppställning, Borussia Dortmund

Burki

Pisczek – Hummels – Akanji – Schulz

Witsel – Weigl

Sancho – Reus – Brandt

Alcacer

Lovande år för Dortmund

Borussia Dortmund vann sitt senaste möte mot FC Köln med 3–1 på bortaplan i Bundesliga. Överraskande nog öppnade FC Köln matchen med 1-0 som sedan Borussia Dortmund lyckades vända till 3-1. Dormtund har redan gjort 8 mål på bara två spelade matcher i Bundesliga, jämfört med förstaplatsens RB Leipzig som spelat tre matcher och gjort 9 mål. Med det sagt kan man konstatera att Borussia Dortmund är ett väldigt produktivt lag.

Detta år ser väldigt lovande ut för Borussia Dortmund som har förstärkt med tre toppspelare. De tre är Mats Hummels, Julian Brandt och Thorgan Hazard. Med det starka laget kan Dortmund nå nya höjder som de aldrig nått förut.

Jadon Sancho utvecklas i en rask takt just nu. Den engelska tonårsstjärnan (19 år gammal) har imponerat hela världen med sin exceptionella spelstil. Yttermittfältaren har är otroligt skicklig på att dribbla, vilket har lett till att han skapat många lägen för sina lagkamrater (och även för sig själv). Hittills har Sancho gjort två mål och två assists på bara två spelade matcher i Bundesliga. Allt som allt har Jadon Sancho hittills gjort 17 mål och 26 assists. Det är otroligt skickligt och jag tror att han kan bli en av de tio bästa spelarna där ute i framtiden.

Thorgan Hazard kommer tyvärr att missa dagens match på grund av bröstkorgs-skada. 26-åringen förväntas tyvärr vara tillbaka om några veckor.

Speltips

Detta är första gången som Union Berlin spelar i Bundesliga. Deras första match mot RB Leipzig slutade som en 4-0 förlust och har sedan dess haft svårigheter med att vinna en match. Nu går de ut för att spela sin tredje match och det verkar vara väldigt osannolikt att de gör något stort i denna match mot ett erfaret och farligt Borussia Dortmund.

Vi tror att Borussia Dortmund kommer att dominera matchen med allt vad det innebär – skott, hörnor och bollinnehav.

Vi tror att Union Berlin inte kommer göra mål i matchen och tippar därmed på att ”Nej” på ”Båda lagen gör mål” till oddset 2.10 på Bet365.

  • Tips: Båda lagen gör mål – Nej
  • Odds: 2.10 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]