Speltips & Odds: FC Barcelona - Real Sociedad 7/3

Speltips & Odds: FC Barcelona – Real Sociedad 7/3

  • Match: FC Barcelona – Real Sociedad
  • Datum & tid: 7/3-2020, kl. 18:30
  • Arena: Camp Nou
  • Stream: Bet365

Trolig laguppställning, FC Barcelona

Stegen

Semedo – Pique – Umtiti – Alba

Arthur – Busquets – Jong

Vidal

Griezmann – Messi

Trolig laguppställning, Real Sociedad

Remiro

Gorosabel – Elustundo – Normand – Munoz

Odegaard – Guevara – Merino

Portu – Isak – Oyarzabal

Här kan du läsa om hur du gör för att streama FC Barcelona – Real Sociedad live.

Tabelldrama

FC Barcelona vann tyvärr inte sin senaste match mot ärkerivalen Real Madrid häromdagen. Matchen började bra, men gick tyvärr inte hela vägen. Vid fulltid var det Real Madrid som tog hem vinsten med 2-0. Detta ledde till att Barcelona tappade sin förstaplatsledning och ligger därmed nu på den andra platsen i La Liga-tabellen,

Real Soceidad har inte haft en dålig säsong hittills. Den spanska klubben ligger på enastående sjätte plats, en plats bakom Atletico Madrid. Socidedads sex senaste matcher har slutat som fyra vinster och två förluster.

FC Barcelona befinner sig i ett drama mellan dom och Real Madrid. Båda klubbarna kämpar om förstaplats, där båda klubbarna har lika mycket i målskillnad, men att Barcelona enbart har en poäng mindre. Nu gör klubben och allt de kan för att återta förstaplatsen.

Luiz Suarez och Ousmane Dembele är tyvärr skadade och kommer därmed inte att kunna medverka i dagens match mot Sociedad.

Real Sociedads Asier Illaramendi är tyvärr skadad och missar därmed dagens match mot Barcelona.

Speltips

Barcelona har inte råd att förlora denna match. Gör dem det, blir det svårare att vinna La Liga med tanke på Real Madrids poängledning i tabellen.

Barcelona har inte förlorat en enda match på hemmaplan i La Liga denna säsong. Inte heller får man glömma att nämna att Barcelona enbart spelat en lika hittills i ligan.

Real Sociedad å andra sidan är kanske inte det bästa laget på bortaplan. Den spanska klubben har vunnit lika många som de har förlorat (5) i spel på bortaplan.

Vi tror att FC Barcelona vinner matchen, men ifall du vill ha mer pengar på detta bet så välj att Barcelona vinner redan i halvtid och fulltid till oddset 1.90 på Bet365

  • Tips: FC Barcelona vinner Halvtid/Fulltid
  • Odds: 1.90 på Bet365 (hämtat kl. 15:41, 7/3-2020)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]