Speltips & odds: Får MFF med sig något från Slovenien?

Malmö FF kliver in i andra kvalrundan till Europa League, efter en enkel resa till Nordirland. Nu väntar en svårare motståndare, men Malmö gäller fortfarande som favoriter.

NK DOMŽALE X MALMÖ FF Spela nu
2.90 3.25 2.40 Spela nu

  • Match: NK Domžale – Malmö FF, andra kvalrundan till Europa League (match 1)
  • Datum & tid: Torsdag den 25 juli, klockan 20:45
  • Arena: Sportni Park, Domžale
  • Stream: Eurosport Player

Trolig laguppställning, NK Domžale

Grega Sorcan
Josip Corluka – Gaber Dobrovoljc – Tilen Klemencic – Gregor Sikosek
Mattias Käit
Matej Podlogar – Adam Gnezda – Senijad Ibricic – Tonci Mujan
Slobodan Vuk

Trolig laguppställning, Malmö FF

Johan Dahlin
Eric Larsson – Rasmus Bengtsson – Franz Brorsson – Oscar Lewicki
Erdal Rakip – Anders Christiansen – Fouad Bachirou – Sören Rieks
Marcus Antonsson – Markus Rosenberg

Malmö återigen favoriter

Malmö FF fick en väldigt enkel resa förbi första kvalrundan till Europa League, då man besegrade Ballymena United med totalt 11-0. Det var alltså inget snack som saken, och Uwe Rösler kostade på sig att vila några startspelare i returmötet.

Nu väntar slovenska NK Domžale, och återigen är det Malmö som gäller som favoriter. Men favoritskapet är inte lika stort som det var mot de nordirländska, halvtidsprofessionella motståndarna senast.

NK Domžale kom på tredje plats i slovenska PrvaLiga ifjol, bakom Olimpija Ljubljana samt titelvinnaren NK Maribor, som AIK för övrigt ställs emot i Champions League-kvalet. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama NK Maribor – AIK live.

Domžale är ett lag med en farlig offensiv, men som släpper in relativt mycket mål. Malmö kommer att få se upp med den offensive mittfältaren Senijad Ibričić, som är mångmeriterad landslagsman för Bosnien & Hercegovina. Ibričić har nu hunnit bli 33 år, men är fortfarande en nyckelspelare och dessutom lagkapten för sitt Domžale.

I den första kvalrundan lyckades Domžale besegra maltesiska Balzan FC med totalt 5-3. Inte något alltför imponerande resultat.

Vinnaren i den här matchen går vidare till den tredje kvalrundan till Champions League, vilket är den sista rundan innan playoffet till själva slutspelet. Det laget som går vidare mellan Domžale och Malmö ställs emot vinnaren mellan holländska FC Utrecht och bosniska Zrinjski.

Arenan i Domžale, Sportni Park, tar endast 3100 åskådare.

Speltips & odds: NK Domžale – Malmö FF

Malmö FF är Sveriges bästa lag, och är egentligen tillräckligt bra för att spela Champions League-kval. Uwe Rösler har erfarenhet från att spela stora, avgörande matcher och kommer väl förberedd till denna Europamatch.

Laget har vilat flera spelare och ska vara i gott slag. Samtidigt är man mitt i säsong och således totalt inne i matchform, men har ändå haft ett kortare uppehåll nyligen och bör inte vara alltför slitna.

För Domžale är läget annorlunda. De har haft ett långt sommaruppehåll och endast hunnit spela två matcher på den nya ligasäsongen, och dessutom utan att vinna någon av dem.

Vi tycker att den raka 2:an betalar bra och spelar den till 2.40 gånger insatsen.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 2.40, Bet365

Leta rätt på bra oddsbonusar att spela på i samband med dina tips, så att du ökar dina möjligheter till att få mer pengar tillbaka när du spelar.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]