Speltips & Odds: Elfsborg - Djurgården 5/8

Då var det två återstående matcher i Allsvenskans 18:e omgång. Vi börjar med att ta en lite närmre titt på matchen mellan Elfsborg – Djurgården. Nedanför finner ni analyser samt förhandstipp inför kvällens match.

Trolig laguppställning Elfsborg:

Ellegaard
Holst Portillo Henriksson Kaib
Karlsson Hummet Olsson Ishizaki Lundevall
Frick

Trolig laguppställning Djurgården:

Vaiho
Witry Larsson Danielsson Kack
Ring Karlström Ulvestad Ajderevic Radetinac
Turay

Serieledning på horisonten för Djurgården

Kvällens match kan ta bortalaget Djurgården till serieledning i Allsvenskan. Vid vinst idag klättrar man förbi både AIK och Malmö FF som står på 37 poäng vardera men en match mer spelad. Det är ett väldigt formstarkt Djurgården som kommer till spel ikväll i Borås.

Senast man förlorade en match var den 12:e maj då man fick stryk med 2-0 av AIK. Sedan dess har dem gått som tåget. På de tio senaste matcherna har man vunnit åtta och spelat två oavgjorda. Med den sviten har man nu satt sig i ett drömläge inför andra halvan av säsongen.

Man kommer från en stabil 2-0 seger borta mot ett starkt Häcken så självförtroendet är på topp hos stockholmarna. Även hemmalaget kommer stärkta av självförtroende då man på fem minuter vände sent borta mot Kalmar FF och inkasserade sin första trepoängare på sju matcher.

Med de svaga resultaten på sistone så har man halkat efter rejält i tabellen och parkerar i skrivande stund på en 8:e plats i Allsvenskan med 21 poäng, 14 upp till Djurgården. Spelet har inte alls stämt och senast mot Kalmar såg man ut att gå mot ännu en förlust men med skicklighet och en gnutta tur lyckads man vända och bryta sin hemska trend.

Dock så har man ett par avstägningar i hemmalaget där Gregersen, Gojani och Strand alla dragit på sig för många gula kort och är därmed avstängda i kvällens match. Djurgården å sin sida kan starka en stark elva då man i stort sett har en full trupp till sitt förfogande.

Speltips & Odds: Elfsborg – Djurgården

Konstgräs är bägge lagen vana vid och det tenderar bli händelserika tillställningar på Borås Arena med mycket chanser och mål.

Dessutom är det två offensiva lag som möts så vi kan förvänta oss en del mål ikväll. Ett klassikt spel på över 2,5 mål i matchen ger odset 1,80 vilket vi ändå tycker är klart spelvärt och således kommer att ryggas.

Tips: Över 2,5 mål i matchen

Odds: 1,80(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]