Speltips & Odds: Elfenbenskusten - Sydafrika 24/6

Idag spelar både Sydafrika och Elfenbenskusten sin första match i turneringen. Båda lagen spelar i Grupp D i det afrikanska mästerskapet.

Streama

Ta reda på hur du kan streama de Afrikanska Mästerskapen här:

Streama Afrikanska Mästerskapen

Trolig laguppställning, Elfenbenskusten

Gbohouo

Serge Aurier – Kanon – Traoré – Coulibaly

Seri – Dié – Franck Kessié

Nicolas Pepe – Wilfried Bony – Wilfried Zaha

Trolig laguppställning, Sydafrika

Keet

Hiatshwayo – Hlanti – Mkhwanazi

Mkhizie – Furman – Zwane – Mokotjo – Maela

Tau – Mothiba

Elfenbenskusten starka i år

Elfenbenskusten har ett väldigt starkt lag i denna turnering med namn som Nicolas Pepe, Serge Aurier och Wilfried Zaha som alla haft en bra säsong detta år. Nu söker Elfenbenskusten en perfekt start på turneringen.

Elfenbenskustens och Manchester United-backen Eric Bailly kommer tyvärr inte medverka i eftermiddagens match på grund av knäskada. Eric Bailly åkte på knäskadan i slutet av april när Manchester United mötte Chelsea på hemmaplan i Premier League och har sedan dess varit tvungen att sitta vid sidlinjen.

Elfenbenskusten vann det mästerskapet som spelades sommaren 2015. 2015-års regerande mästare söker nu att försvara titeln och kommer att göra allt de förmår för att klara av det.

Senaste mästerskapet i Afrika vann Marocko och vid den tiden åkte Elfenbenskusten ut redan i gruppspelet.

Det afrikanska mästerskapet kan underskattas men det är en bra turnering med många bra spelare.

Speltips

Elfenbenskusten är favoriterna i denna match och kommer mest sannolikt att vinna matchen. Inte heller får man glömma att Elfensbenskusten har ett bättre lag med nya unga spelare som Wilfired Zaha och Nicolas Pepe.

VI tror att Elfenbenskusten kommer att kontrollera matchen genom att ha mest i bollinnehav och skott.

Nicolas Pepe och Wilfried Zaha är två målfarliga spelare som har en bra teknisk förmåga. De är båda snabba och utomordentligt bra på att dribbla förbi motståndare. Dessa två på respektive yttrar kommer troligtvis bjuda på en trevlig show. Nicolas Pepe, som spelar i Ligue 1, gjorde 22 mål och 11 assists för sitt Lille. Man blir ju handfallen när man ser sådana siffror. Wilfried Zaha spelar i Premier League och har gjort 10 mål och 5 assists på 34 spelade matcher för sitt lag Crystal Palace.

För fem dagar sedan vann Elfenbenskusten mot Zambia i en vänskapsmatch. Zambia har vunnit två av deras tre senaste möten, och eftersom Nicolas Pepe och Wilfried Zaha nu ingår i laget kan vi se ett helt nytt Elfenbenskusten.

Vi tror att Elfenbenskusten vinner eftermiddagens match till oddset 1.90 på Bet365

  • Tips: Elfenbenskusten vinner
  • Odds: 1.90 på Bet365 (hämtat klockan 15:34, 24/6-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]