Speltips & odds: Elfenbenskusten - Algeriet 11/7

Elfenbenskusten möter Algeriet i kvartsfinal av Afrikanska Mästerskapen. Ett riktigt tungviktsmöte där storstjärnor som Wilfried Zaha och Riyah Mahrez ställs emot varandra.

ELFENBENSKUSTEN X ALGERIET Spela nu
4.00 3.00

2.10

Spela nu

Trolig laguppställning, Elfenbenskusten

Gbohouo
Bagayoko – I. Traoré – Kanon – W. Coulibaly
Gbamin – Die
N. Pepé – Kessié – W. Zaha
Kodjia

Trolig laguppställning, Algeriet

M’Bolhi
Attal – Bensebaini – Mandi – Benlamri
Mahrez – Feghouli – Bennacer – Guédioura
Bounedjah – Belaili

Stormöte i kvartsfinalen

Åtta lag är kvar i Afrikanska Mästerskapen, och åtta matcher återstår innan vi kan kora turneringens vinnare. Av kvartsfinalerna är matchen mellan Elfenbenskusten och Algeriet den på förhand mest spännande.

Särskilt Elfenbenskusten men även Algeriet tillhör favoriterna till att vinna mästerskapet, och det är två stjärnspäckade lag som ställs emot varandra på Suez Stadium.

I Elfenbenskusten finner vi stjärnor som Milans mittfältsnav Franck Kessié, Premier League-stjärnan Wilfried Zaha och Ligue 1-sensationen Nicolas Pepé, medan Algeriet sitter på rutinerade Sofiane Feghouli, världsstjärnan Riyad Mahrez och den blivande Milanspelaren (?) Ismael Bennacer.

Elfenbenskusten slog Sydafrika och Namibia i gruppspelet, men förlorade mot Marocko. I åttondelsfinalen slog man ut Mali.

Algeriet står ännu utan plumpar i protokollet, efter att ha slagit Kenya, Senegal och Tanzania i gruppspelet följt av att slå ut Guinea i åttondelen.

Vinnaren från denna match möter Nigeria eller Sydafrika i semifinal.

Speltips

Algeriet är ett bra lag som samtidigt har överträffat förväntningarna under mästerskapet. Laget har inte släppt in ett enda mål, och segern mot storfavoriten Senegal sticker ut bland de goda prestationerna.

Elfenbenskusten har möjligen ett mer stjärnspäckat lag än Algeriet, men så mycket skiljer det egentligen inte. Sophiane Feghouli och Ismael Bennacer är två spelare som kommer att skapa stora problem för Elfenbenskusten, och så även – givetvis – Riyad Mahrez.

Vi spelar på Algeriet här, till oddset 2.10 gånger insatsen.

  • Tips: Algeriet vinner matchen
  • Odds: 2.10, Bet365

Här kan du se spelschema för Afrikanska Mästerskapen. I följande länk finner du oddsbonusar på nätet.

Streama Elfenbenskusten – Algeriet

För att streama Elfenbenskusten – Algeriet live på internet ska du skaffa dig ett konto på Bet365, där du kan se matchen.

Bet365 erbjuder live stream till alla matcher i Afrikanska Mästerskapen. Skapa ditt konto, gör en insättning på 50 kronor och se din Elfenbenskusten – Algeriet live stream.

  • Match: Elfenbenskusten – Algeriet, kvartsfinal i Afrikanska Mästerskapen
  • Datum & tid: Torsdag den 11 juli, klockan 18:00
  • Arena: Suez Stadium, Suez (Egypten)
  • Stream: Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]