Speltips & Odds: Ecuador - Chile 21/6

Både Chile och Ecuador går ut för att spela sin andra match i Copa América (Grupp C). Läs allt inför nattens match här!

Streama

Streama Copa América

Trolig laguppställning, Ecuador

Dominguez

Velasco – Mina – Achiller – Calcedo

Orejuela – Intriago

Valencia – Ibarra – Preciado

Valencia

Trolig laguppställning, Chile

Arias

Isla – Maripan – Medel – Beausejour

Aranguiz – Pulgar – Vidal

Fuenzalida – Vargas – Sanchez

Chile hade bra start

Ecuador förlorade i sin öppningsmatch mot Uruguay med totala 4–0. I över en timme var de tvungna att spela med en man mindre på grund av ett rött kort som kom i 24:e minuten.

Chile har fått en bra start genom att vinna med 4–0 mot Japan, där bland annat Alexis Sanchez lyckades hitta målnätet efter drygt 82 spelade minuter. Alexis Sanchez har varit skadad i den större delen av Premier League-säsongen, och verkar sakta med säkert återgå till spel. Det rådde många frågetecken huruvida om han kunde spela innan matchen på grund av en vristskada.

Chiles Eduardo Vargas har redan gjort två mål efter en spelad match, och har därmed hamnat på första plats i Copa Américas skytteliga.

2016-års Copa América lyckades Ecuador nå så långt som kvartfinal, vilket är väldigt skickligt. Det var det längsta de hade kommit på 19 år, då de under dessa 19 åren alltid åkte ut i gruppspelet. Kanske kommer de till kvartfinal i år igen.

Chiles Erick Pulgar blev välförtjänt utnämnd till matchens lirare efter att ha gjort ett mål, vunnit fyra luftdueller och utfört sex lyckade tacklingar. Detta kallar jag för utomordentliga siffror.

Speltips

Chile siktar på att vinna Copa América tredje gången i rad. Senaste turneringsvinsten Chile hade, vann de mot Argentina på straffar. Det var en stor dag för Chiles landslag som skickligt förvarade sin titel.

Ecuador hade enbart två skott i sin match mot Uruguay, vilket är väldigt lite för att komma någonvart i en match. Detta innebär mest sannolikt att de kommer finna det svårt att skjuta mot Chile.

På de sex senaste matcherna mot Chile har båda lagen vunnit tre matcher var. Detta innebär att Chile har haft en tuff stund med att vinna mot Ecuador. På dessa sex matcher har det i snitt gjorts totalt 3 mål per match.

Chile kommer mest sannolikt att kontrollera denna match. Det innebär att de kommer att ha mest i bollinnehav, passningssäkerhet och skott.

Vi tror att Chile kommer vinna nattens match till oddset 1.83 på Bet365 (hämtat kl. 22:02, 21/6-2018)

  • Tips: Chile vinner matchen
  • Odds: 1.83 på Bet365