Speltips & odds: Dynamo Kiev - Malmö FF 19/9

Trolig laguppställning, Dynamo Kiev

Boiko

Kedziora – Shabanov – Kádár – Mykolenko

Buialskyi – Kadiri

Tsyhankov – Harmash – Verbic

Rodrigues

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin

Nielsen – Bengtsson – Safari

Larsson – Bachirou – Christiansen – Traustason – Rieks

Antonsson – Rosenberg

Vill slå från underläge

Det är äntligen dags för matchen som hela Malmö har längtat efter och ännu ett intåg till Europa att se fram emot. Idag börjar resan, en resa som tog laget ända till Stamford Bridge och Chelsea i sextondelsfinal föregående säsong och laget drömmer om mer. Ikväll ställs Malmö FF mot Dynamo Kiev i den första matchen i Europa League Grupp B i ukrainska huvudstaden Kiev. Hemmalaget är favoriter i denna match trots en sämre inledning på säsongen och Malmö FF vill slå från underläge.

Med ett stukat självförtroende kommer Dynamo Kiev till denna match för att ta sig an Malmö FF. I detta nu är inte formen som den brukar för det ukrainska laget minst sagt. Laget har inte haft en sämre ligaöppning någonsin i Premier Liga med endast åtta poäng på de inledande sex matcherna. I deras senaste match förlorade laget på hemmaplan med 1-2 mot Desna i den ukrainska ligan Premier Liga. Malmös motståndare för kvällen parkerar därav på en sjätteplats efter två vinster, två oavgjorda och två förluster. Men det finns andra positiva saker att fokusera på. Det ukrainska laget har trots dålig inledning på denna säsongen stor erfarenhet av Europaspel från tidigare år, med en åttondelsfinal mot Lazio i bagaget. Där blev uppgiften dock övermäktig och laget förlorade med sammanlagt 4-2 i dubbelmötet. Nu ska de försöka fortsätta sin resa och återskapa sitt avancemang från gruppspelet från föregående år.

Från Malmö till Kiev åker Malmö FF för att återigen ta sig in i ett Europa League-gruppspel som inbringar miljoner och ytterligare erfarenheter på den yppersta nivån. Laget kommer till denna matchen med ett gott självförtroende och en form som, trots stundtals vacklande spel, har inbringat segrar. I deras senaste match vann Malmö FF med 1-0 hemma på Stadion mot toppkonkurrenten IFK Norrköping. Bortalaget började bäst och chockade med ett högt presspel, men hemmalaget kunde tillslut vinna efter ett segermål av danske wingbacken Sören Rieks. Efter en konfortabel resa hit till Europa Leagues gruppspel står laget inför en uppgift att försöka ta sig vidare från Grupp B med dagens motståndare Dynamo Kiev, schweiziska FC Lugano och danska FC Köpenhamn. En uppgift som Malmö FF ser fram emot oerhört mycket och längtat efter, ett Europaäventyr som nu blivit en vana för laget. I den första matchen står Dynamo Kiev för motståndet, ett möte som laget kommer till som underdogs.

Speltips & Odds: Dynamo Kiev – Malmö FF

Hemmalaget Dynamo Kiev är favoriter i detta möte med deras stora erfarenhet från Europa League de senaste åren. Vi tror att Dynamo Kiev och Malmö FF inte vill förlora denna match och kommer att sätta en defensiv som är solid och anfalla när tillfälle ges. Malmö FF har ett självförtroende som är god och Dynamo Kiev hemmaplan, något som gör att de får en liten fördel.

Vi tror att matchen kommer att sluta i ett oavgjort resultat efter en spännande match där bägge lagen försökt utmanöverera motståndaren stundtals med fina anfall. Dynamo Kiev spelar hemma men har ett haltande självförtroende, något som Malmö FF gärna utnyttjar till sin fördel. Tillslut tror vi att mötet slutar oavgjort. På Bet365 kan du satsa på ett oavgjort resultat i matchen till 3.30 gånger pengarna. Gör det nu för att ta del av denna match som kommer att spela på många ingredienser och bra spel.

  • Tips: Oavgjort resultat i matchen
  • Odds: 3.30, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]