Speltips & Odds: Dortmund - Bayern Munchen 3/8

Då vankas det supermatch i Tyskland då Tyska supercupen ska avgöras där vi föga oväntat har Dortmund – Bayern Munchen som gör upp om titeln. I sedvanlig ordning kommer vi nedanför ge er analyser och förhandstipp inför kvällens match.

Trolig laguppställning Dortmund:

Burki
Guerreiro Toprak Hummels Piszczek
Götze Weigl Delaney
Hazard Alcacer Sancho

Trolig laguppställning Bayern Munchen:

Neuer
Kimmich Sule Boateng Alaba
Goretzka Thiago Sanches
Gnabry Lewandowski Coman

Tysklands giganter gör upp om årets första titel

På sina håll har ligorna ute Europa smygstartat med flera matcher i de lägre divisionerna som spelas under helgen. En av de absolut bästa matcherna på dagens program är just den mellan Dortmund – Bayern Munchen. De båda rivalerna gick en ordentlig batalj om ligatiteln förra året där Dortmund länge hade övertaget men en svag vår bäddade för ett starkt Bayern Munchen.

Tillslut vann man ligan med blotta två poäng men minnet av ”raset” kommer säkert fungera som tändvätska för ett ung, hungrigt Dortmund säsongen 19/20. Dagens match är inte livsviktig i samma aspekt som ligan är men det skulle ändå vara ett statement om man tvålar dit Bayern ikväll.

Efter år av att vara i Bayerns skugga vill lillebror inget annat än att vända på ordningen och ta hem ligan till Dortmund. Bägge lagen har sett vassa ut på försäsongen här och ett extra plus går till Dortmunds offensiv som öst in mål i varje match.

Vi förväntar oss att bägge lagen mönstrar bästa tänkbara elvor då både ära och prestige står på spel. Skadeläget ser dessutom bra ut i båda lägrena så detta kan verkligen bli en intressant match att följa.

Speltips & Odds: Dortmund – Bayern Munchen

Vi på sportal tror på en match med mycket målchanser åt bägge håll då både Dortmund och Bayern är offensivt skickliga. Normalt sett lagen emellan så bjuds de på mycket mål och likväl hörnor. Det är just hörnorna vi kommer fokusera på lite extra. Ett spel på multihörnor över 19,5 i matchen ger oddset 1,83 vilket är otroligt spelvärt och kommer således att ryggas.

Tips: Över 19,5 hörnor(multihörnor)

Odds: 1,83(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]