Speltips & odds: Djurgårdens IF - GIF Sundsvall 1/4

Djurgården tar emot GIF Sundsvall i allsvensk premiär. Avspark 19:00 på Tele2 Arena.

DJURGÅRDEN X SUNDSVALL Spela nu
1.72 3.50

5.00

Spela nu

Trolig laguppställning, Djurgården

Bråtveit
Witry – Berg – Danielsson – J. Augustinsson
Walker – Karlström
Bärkroth – Ajdarevic – Chilufya
B. Turay

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Blomqvist – Björkander – Gracia
Tamimi – Ciercoles – Batanero – P. Konate
M. Sema – Hallenius – Eddahri

Buya Turay och Ajdarevic ska leda anfallet

Dryga 20 000 biljetter är sålda, och det är som bäddat för en publikfest på Tele2 Arena. Nya tränarna Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf tog Djurgården till semifinal i Svenska Cupen, och de ska nu försöka fortsätta att göra bra resultat även i Allsvenskan.

I matchtruppen ingår bland annat de spektakulära nyförvärven Mohamed Buya Turay och Astrit Ajdarevic, som är två av de spelare som ska göra mycket poäng för Djurgården i år. De väntas starta båda två.

GIF Sundsvall överraskade hela Sverige ifjol, när de bottentippade ”Giffarna” hamnade på åttonde plats och levererade vacker, sevärd fotboll. Man har fått behålla sina viktigaste spelare, och dessutom förstärkt med Pa Konate och Omar Eddahri. Dock har assisterande tränaren Ferran Sibila, som sägs ha en stor del i Sundsvalls framgång, lämnat klubben och är numera assisterande i IFK Göteborg.

Djurgården – GIF Sundsvall: Speltips & odds

Fjolårets 7:a (Djurgården) och 8:a (GIF Sundsvall) ställs emot varandra i premiären. Två bevisligen jämna lag möts i den första matchen, och att det slutar oavgjort här känns nära till hands.

Tittar vi på de två matcherna mellan Djurgården och Sundsvall ifjol slutade båda matcherna 1-1, bägge tillfällena faktiskt efter sena kvitteringar från Giffarna.

I och med att GIF Sundsvall åkte ut ur Svenska Cupens kvalspel i höstas finns det inte några cupmatcher under våren att bedöma, och därför är det lite svårt att veta vart laget står. Träningsmatcherna lämnar hur som helst en del att önska, men det är skillnad på träning och tävling och vi vet ju vad det sägs: Dålig försäsong genererar i bra säsong.

Många faktorer pekar ändå på att det blir kryss i den här matchen, och det är där vårt spel hamnar. Särskilt med tanke på att oddset på X är så pass mycket bättre än på 1:an (3.50 kontra 1.72).

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.50, Bet365

Här kan du hitta speltips och odds till Elfsborg – Hammarby. Eller så kan du gå hit, där du kan läsa om oddsbonusar.

Streama Djurgården – GIF Sundsvall

För att streama Djurgården – GIF Sundsvall live på nätet ska du ordna ett konto på CMore, då det är där matchen sänds på internet. Du kan titta på alla Allsvenskan live streams via CMore, varje enskild match.

Från CMore kan du se din Djurgården – Sundsvall live stream direkt från valfri plattform. Det går att titta på matchen från mobil, dator, surfplatta eller TV.

  • Match: Djurgårdens IF – GIF Sundsvall, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 1 april klockan 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore