Speltips & Odds: Djurgården - Sirius 10/8

Första matchen ut i omgång 19 av Allsvenskan är den mellan serieledande Djurgården och Sirius. Nedanför kommer sedvanlig matchanalys och förhandstipp inför matchen.

Trolig laguppställning Djurgården:

Vaiho

Witry Larsson Danielsson Käck
Ring Karlström Ulvestad Walker Radetinac
Turay

Trolig laguppställning Sirius:

Jonsson

Larson Björkström Ceesay Björnström
Saeid B.Thor Gustafsson Haglund Lundholm
Offia

Kan seriens formstarkate lag ta ännu en trepoängare?

Elva matcher – nio vinster och två oavgjorda, det är Djurgårdens facit den senaste tiden. Man har bokstavligen gått som tåget sedan 2-0 förlusten mot AIK den 12:e maj. Med tre insläppta mål på de åtta senaste har man stängt kiosken helt där bak vilket allt som oftast leder till en trepoängare.

Tar Djurgården SM-guld 2019 är det försvarsinsaten över hela banan som kommer vara den avgörande faktorn. Spelmässigt har man inte varit direkt klockrena men ändå så står dem där efter 90 minuter med en trepoängare i hande, kännetecknat en mästare.

Senast satt de långt inne då man tack vare ett mål från Kevin Walker kunde sno åt sig segern på Borås Arena. Bortalaget Sirius har sedan vinsten mot Norrköping(1-0) endast tagit två utav femton möjliga poäng och parkerar i skrivande stund på en 11:e plats nu bara fyra poäng ner till Kalmar FF på kvalplatsen.

Man kommer från en 4-1 förlust borta mot Häcken där egentligen inget stämde för Uppsalagänget och egentligen ska man vara glada det inte blev tvåsiffrigt då försvarsspelet stundtals såg hopplöst ut. Nu har man en kort bortaresa för att ge sig i kast med serieledarna och man har verkligen ingenting att förlora. Hemmalaget kan ha Ajdarevic borta då han fick kliva av senast mot Elfsborg och är högst osäker för spel.

Speltips & Odds: Djurgården – Sirius

Matchbilden idag kommer med all sannolikhet domineras av Djurgården på hemmaplan. Sirius kommer behöva tighta till försvarsspelet och man kommer sikta på vassa omställningar och fasta situationer.

Sirius är inte helt ofarliga och hemmalaget brukar vinna sina matcher med uddamålet så ett spel på Sirius +2(handicap) ger fina oddset 1,65 vilket kommer spelas.

Tips: Sirius +2(handicap)

Odds: 1,65(Bet365)