Speltips & Odds: Djurgården - Östersund 26/5

Djurgården – Östersund är en utav två av dagens allsvenska matcher. Det är en match med viktiga poäng på spel för båda lagen om man vill förankra sig i toppen av tabellen.

Trolig laguppställning Djurgården:

Bratveit
Witry Larsson Danielsson Kack
Karlström Berg Ulvestad
Ring Turay Barkroth

Trolig laguppställning Östersund:

Mohlin
Ssewankambo Mukiibi Sundberg Haugan Weymans
Amin Colkett Edwards Hopcutt
Islamovic

Djurgården blickar uppåt i tabellen

Med 18 respektive 13 poäng för dagens duellanter så är det som sagt viktiga poäng på spel. Med en seger idag har Östersund känn på 4:e platsen medan Djurgården vid seger går upp på en delad 2:a plats efter ledande Malmö FF. Djurgården kommer in till dagens match med två raka segrar i bagaget efter 3-0 mot Falkenberg borta och 2-0 senast hemma mot Elfsborg. Östersund har bara tagit två poäng på de fyra senaste matcherna och har två raka förluster(Hammarby och Örebro).

Båda lagen kan formera starka elvor, Djurgården får dock klara sig utan duktige Radetinac som drog på sig ett minst sagt onödigt rött kort senastmot Elfsborg. Detta känns som en jämn tillställning där en individuell prestation mycket väl kan avgöra matchen. På hemmaplan känns dock Djurgården som knappa favoriter här.

Djurgården – Östersund: Speltips & Odds

Då det känns som en öppen match där det kan bli en del mål så tycker vi att oddset på att båda lagen gör mål i matchen till oddset 1,90(Bet365) känns lockande och kommer ryggas!

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1,90