Speltips & odds: Derby - Manchester United 5/3

Speltips & odds: Derby – Manchester United 5/3

Trolig laguppställning, Derby

Hamer

Bogle – Wisdom – Clarke – Forsyth

Knight – Bird

Waghorn – Rooney – Lawrence

Martin

Trolig laguppställning, Manchester United

Romero

Dalot – Lindelöf – Maguire – Williams

Matic – Fred             

Chong – Mata – Pereira

Martial

Ett kärt återseende

I hemmalagets senaste match vann de med 1-3 på bortaplan mot Sheffield Wednesday i The Championship. Derby ligger för närvarande på en trettondeplacering i ligan och haltar en aning, även om den senaste matchen talar för något annat. Mittfältarna Tom Lawrence och Jason Knight visade bra form under matchen och gjorde två respektive ett mål. 

En bekant spelare som välkomnar Manchester United med öppna armar till Derby är Wayne Rooney. Den nu 34-åriga legendariska spelaren är för närvarande spelandetränare för laget och startade i deras föregående match.

Bänknötare kan visa framfötterna

Manchester United åker nedåt i landet för att ta sig an Derby i FA-cupens femte runda. Laget formkurva har gått upp den senaste tiden och spelade oavgjort i deras senaste match mot ligakonkurrenten Everton med 1-1 i Premier League. Laget ligger just nu på en femteplats i ligan och är på uppgång med endast tre poäng upp till Chelsea. 

I mötet med Derby hoppas flera avbytare få chansen att visa att de ska få spela mer. Nu är det rätt tid för Manchester United-spelarna att göra det. Spelare som brassen Andreas Pereira, holländaren Tahith Chong och högerbacken Diogo Dalot är de som väntas få visa upp sig, speltid som kommer att vara nyttig för dem.

Speltips & odds

Bortalaget är för närvarande i en bra form, trots de inte lyckade gå riktigt hela vägen i deras senaste match mot Everton. Derby ligger samtidigt i botten av The Championship och har en längre period av dåliga resultat. Vi tror att matchen kommer att domineras av Manchester United och att de kommer att anfalla mycket från första början, något som kommer att ge resultat.

 Vi tror att Manchester United kommer att vinna detta möte med Derby under kvällen. Till oddset 1.53 kan du satsa på en rak 1:a, vilket du kan hitta på Bet365.

  • Tips: United vinner matchen
  • Odds: 1.53 på Bet365 (odds hämtat 5/3, 16:00)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]