Speltips & odds: Deportivo Alavés - FC Barcelona

John Guidetti väntas starta för det Deportivo Alavés hoppas fortfarande på Europaplats, medan Lionel Messi leder FC Barcelona mot ännu en ligatitel. Här är vår införrapport till Alavés – Barcelona.

ALAVÉS X BARCELONA Spela nu
7.00 5.25 1.40 Spela nu

Trolig laguppställning, Alavés

Pacheco
Ximo – Ely – Laguardia – Duarte
Brasanac – Pina – Wakaso – Garcia
Rolan – Guidetti

Skador: Burgui, Guillermo Maripán, Takashi Inui
Avstängningar: Jonathan Calleri

Trolig laguppställning, Barcelona

Ter Stegen
Semedo – Llenglet – Piqué – Alba
Vidal – Coutinho – Busquets
Messi – Suárez – Coutinho

Skador: Rafinha, Thomas Vermaelen (tveksam)
Avstängningar: –

Guidetti för med sig tur?

Sedan John Guidetti gick till Celta Vigo sommaren 2015, har Celta varit ett lag som år efter år presterat över förväntningarna. De har varit ett överraskningslag som tagit mer poäng än de borde och som stört ligans jättar.

Efter att Guidetti bytte klubbadress till Deportivo Alavés för ett år sedan, har Alavés gått från nedflyttningshotat till Europaspelskandidat. Samtidigt kämpar Celta Vigo för att inte åka ur La Liga.

Frågan är dock hur stor del Guidetti har i de här två utfallen. Svensken spelade inte särskilt mycket under sin sista säsong i Celta Vigo, och har denna säsong bara startat 6 matcher för Alavés. Det har även blivit 13 inhopp för anfallaren, och på dessa 19 matcher har han gjort 2 mål och 1 assist.

En hel del talar ändå för att vi får se Guidetti i startelvan ikväll. Guidetti fick nämligen chansen från start mot Real Valladolid senast, och gjorde då mål. Han byttes dock ut i slutet efter en skada, men det var ”endast” en stämpling och han bör vara återställd.

Alavés slåss om att säkra kvalplats till Europa League, medan FC Barcelona har så gott som redan säkrat ligatiteln.

Alavés – Barcelona: Speltips & odds

Det är knappast tack vare de senaste veckornas resultat som Deportivo Alavés är nära Europaplatserna. Laget har tre förluster och två oavgjorda på de fem senaste matcherna, och har duktigt raderat sig själva från kampen om Champions League.

Barcelona däremot visar vecka efter vecka upp att man är närmast ostoppbara. Vi tror på ”Barca” ikväll, och spelar den raka 2:an till 1.40 gånger insatsen.

  • Tips: Barcelona vinner matchen
  • Odds: 1.40, Bet365

Om du är ute efter oddsbonusar att spela på, gå via den här länken. Är du istället ute efter att spela på betting via Swish bör du läsa detta.

Streama Alavés – Barcelona

För att streama Alavés – Barcelona live på nätet bör du skaffa dig ett konto på Bet365, där de sänder matchen direkt. Skapa ditt konto och titta på Alavés – Barcelona.

För att få tillgång till livesändningen av matchen behöver du också göra en insättning på kontot, men du kan titta på din Alavés – Barcelona live stream och sedan ta ut pengarna direkt efter att matchen är slut. På Bet365 kan du streama alla matcher från La Liga.

  • Match: Deportivo Alavés – FC Barcelona, La Liga
  • Datum & tid: Måndag den 23 april klockan 21:30
  • Arena: Mendizorrotza Stadium, Vitoria-Gasteiz
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+