Speltips & Odds: Dam-VM: Italien - Holland 29/6

Ett par timmar tidigare än Sveriges match mot Tyskland kommer vi bjudas på en fin match i form av Italien – Holland. Två lag som imponerat hittils i turneringen gör upp om en plats bland de fyra bästa och i sedvanlig odning kommer vi med analyser och förhandstipp inför matchen.

Trolig laguppställning Italien:

Giuliani
Guagni Gama Linari Bartoli
Bergamaschi Giugliano Cernoia
Giacinti Girelli Bonansea

Trolig laguppställning Holland:

Van Veenendaal
Lunteren V.D.Gragt Bloodworth V.Dongen
Groenen V.D.Donk Spitse
V.D.Sanden Miedema Martens

Lyckosamt Holland har blickarna på semifinal

För dem som såg åttondelsfinalen mellan Holland – Japan kan nog hålla med om att ”De Oranje” hade det rätta flytet med sig. Efter en ganska jämn första halvlek så stod det 1-1 mellan lagen. Redan från första minut i andra halvlek satte japanskorna ett otroligt tryck på Holland och det radades upp chanser och frilägen.

Skott i stolpen, skott i ribban, utrensningar på mållinjen, ja det var näst intill ett mirakel att Holland inte åkte på ett 1-2 mål i den andra halvleken. Japan spelade som i trans och det var utan tvekan de bästa 45 minuterna spelmässigt i hela detta mästerskapet alla lag inkluderat.

Men bollen ville inte in och istället så går Holland upp och får en horribel straff i 90:e och säkrar därmed kvartsfinalplatsen på Japans bekostnad. Mycket av eftersnacket handlade om VAR och om domarens insats(befogat). Italiens resa hit var betydligt enklare då man relativt enkelt borstade av ett blekt Kina där slutsiffrorna skrevs till 2-0.

Italien har sett giftiga ut och jag tror att många underskattar detta lag särskilt i en match där Holland är favoriter. För mig så är det hugget som stucket vem som vinner matchen då Holland har ett lite mer namnkunnigt lag men där Italien visat en bättre form.

Speltips & Odds: Italien – Holland

På pappret är Holland favoriter och det är allt som oftast det som faller avgörande för oddsen som sätts inför matcherna. Men som sagt Italien är på uppåtgående och man är inte lika mycket underdogs som många tror.

Även om ett 1x till 1,83 gånger pengarna lockar så känns spelet på 2-3 mål i matchen till 2,00 ännu bättre. För er som inte visste så har det faktiskt blivit två eller tre mål i 17(!) raka matcher i Dam-VM där matchen igår mellan Frankrike – USA inte visade sig vara något undantag då USA vann med 2-1.

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]