Speltips & Odds: Dam-VM: Holland - Sverige 3/7

Då har jag fått äran att få presentera de sista två semifinalisterna i Dam-VM 2019. Ikväll 21.00 står Sverige återigen still då våra fantastiska tjejer möter Holland i en match där en finalbiljett står på spel. Vi kommer givetvis ge er all information, analyser samt förhandstipp inför kvällens viktiga match.

Trolig laguppställning Holland:

Van Veenendaal
V.Lunteren V.D.Gragt Bloodworth V.Dongen
Groenen V.D. Donk Spitse
Martens Miedema V.D.Sanden

Trolig laguppställning Sverige:

Lindahl
Glas Fischer Sembrant Eriksson
Rubensson Asllani Seger
Hurtig Blackstenius Jakobsson

Är ni intresserade av att se streama Sverige – Nederländerna (Holland) så kan ni följa länken.

Ny bragd av våra tjejer?

Efter att ha slagit ut först världsfemman Kanada i åttondelsfinal och nu självaste Tyskland i kvartsfinalen så är lilla Sverige framme i en VM-semifinal vilket i sig är en enastående prestation. Bägge matcherna var oerhört jämna vilket gör prestationerna ännu mer imponerande då man verkligen presterar som bäst när det gäller som mest.

Uddamålssegrar är alltid lite extra sköna då verkligen allt kan förändras på en tiondel av en sekund. Men med skicklighet och en gnutta flyt är vi mot alla odds i en VM-semifinal där nu de regerande EM-mästarna Holland väntar. Ett mästarlag som gått igenom detta mästerskapet med idel segrar och har verkligen imponerat. Det råder inga som helst tvivel att Holland är favoriter men det är något som jag tror passar Sverige.

Precis som i åttondelsfinalen och kvartsfinalen så kommer hela Sverige stå stilla 21.00 ikväll. Med över 1,5 miljoner tittare mot Tyskland så finns där goda förhoppningar att upp emot 2 miljoner svenskar kommer sitta bänkade framför TV:n ikväll. Ett stöd från folket som tjejerna själva sagt betyder enormt mycket för dem som fotbollsspelare och för damfotbollen överlag.

Till matchen ikväll saknar Sverige tyvärr sin kanske hittils bästa spelare Fridolina Rolfö som efter sitt andra gula kort dessvärre är avstängd ikväll. Mest troliga lösningen är att Lina Hurtig går in på hennes position i anfallet. Efter två fantastiska prestationer i slutspelet så är självförtroendet på topp i Sverige och gör man en perfekt match även idag så är en VM-final inte långt borta.

Försvaret komme bli nyckeln ikväll så som den varit genom hela mästerskapet där diciplin och hårt arbete satt Sverige i denna fantastiska sits. När man inför semifinalerna såg vilka lag som fanns kvar i turneringen så förstår man vilken resa tjejerna gjort. USA, England och Holland är kanske de tre bästa lagen i världen just nu och med dem, sida vid sida är Sverige(!).

Oavsett kvällens utgång så kommer tjejerna hyllas när dem kommer hem till Sverige men jag vill någonstans ändå tro att den här sagan inte riktigt är över än.

Speltips & Odds: Holland – Sverige

Som vi vet så är Sverige oerhört försvarsstarka och det är väldigt sällan man släpper in mer än två mål på 90 minuter. Framåt är man heller direkt målglada då ett eller två mål brukar vara måttstocken.

Då USA-England igår slutade 2-1 så var det tro de eller ej den 20:e matchen i rad under VM som slutat med 2-3 mål i matchen(!) Ni kan kanske därför gissa att vårt speltips här på sportal kommer vara 2-3 mål i matchen till fina 1,95 (Bet365) gånger pengarna.

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 1,95(Bet365)