Speltips & Odds: Dam-VM final: USA - Holland 7/7

Efter 51 spelade matcher i Dam-VM 2019 så återstår de endast en, den mellan USA -Holland. Nedanför kommer vi ge er matchanalyser och förhandstipp inför VM-finalen.

Trolig laguppställning USA:

Naaher

O`Hara Dahlkemper Sauerbrunn Dunn
Horan Ertz Lavelle
Rapinhoe Morgan Heath

Trolig laguppställning Holland:

Van Veenendaal

V.Lunteren V.D.Gragt Bloodworth V.Dongen
Groenen V.D.Donk Spitse
Beerensteyn Miedema Martens

Stormakten USA siktar på nytt guld

Då var vi framme vid finalen av detta Dam-VM i Frankrike. Årets turnering har verkligen visat alla åskådare på plats och alla hemma i TV-sofforna hur mycket damfotbollen utvecklats bara sen det senaste mästerskapet. Tempot är högre, tekniken är bättre och framförallt så finns det fler lag som utmanar och allt mindre så kallade ”bläbärsnationer”.

Årets turnering har bjudit på väldigt mycket mål och jag tror verkligen damfotbollen växt hos många människor världen runt vilket förstås är kul. Några som varit i framkant sedan begynnelsen är ju just USA som i princip alltid varit stormakten, laget att se upp till, laget att slå. Det är därmed ingen överraskning att man är i ännu en final även om det varit stenhårt motstånd på vägen dit.

Efter tre stycken raka uddamålssegrar(alla 2-1) mot Spanien, Frankrike och England är man återigen i en final och denna gången är det de regerande Europamästarna Holland som står på andra sidan. Holland har tagit sig till final efter att ha slagit ut Japan, Italien och nu senast Sverige efter förlägning på vägen.

Man hade minst sagt flyt mot Japan i åttondelsfinalen där man långa stunder var utspelade i andra halvlek och var egentligen en ribbträff från att åka ur turneringen redan där. Likväl mot Sverige satt de hårt inne där även Sverige hade ett skott i målramen.

Men holland är giftiga, ett väldigt bollskickligt lag med tekniska och snabba yttrar vilket USA kommer få se upp med. Detta kommer bli en jämn och tuff match då det finns kvalite så det räcker och blir över i bägge lägrena. USA kommer vara favoriter men den här matchen kan gå hur som helst.

Speltips & Odds: USA – Holland

Då vi tror på en jämn tillställning så tror vi också på att de kommer sluta med en uddamålsvinst åt något håll. Båda lagen är skickliga framåt men har också en otroligt duktig defensiv. Ett logiskt spel är 2-3 mål i matchen som ger fina 2,00 i odds och kommer att spelas!

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]