Speltips & Odds: Dam-VM: England - Sverige 6/7

Bronsmatchen i Dam-VM 2019 spelas idag kl 17.00 mellan England och Sverige. Givetvis kommer vi ta en närmare titt på denna match då vi går för ett historiskt brons. I sedvanlig ordning så kommer vi bjuda er på matchanalys samt speltipps till kvällens drabbning.

Trolig laguppställning England:

Telford
Bronze Houghton McManus Stokes
Walsh Scott Mead Daly
Parris White

Trolig laguppställning Sverige:

Lindahl
Glas Fischer Sembrant Eriksson
Rubensson Asllani Seger
Rolfö Blackstenius Jakobsson

Medalj inom räckhåll

Skulle någon inför turneringen säga att Sverige kommer vara bland de fyra bästa lagen och slåss om medaljer så skulle de antagligen mottagits med en viss skepsism. Realistiskt så var slutspel huvudmålet och där en kvartsfinal skulle vara en framgång. Nu tog sig tjejerna hela vägen till en semifinal och var en stolpträff och en potentiell straff ifrån en VM-final.

Summeringsvis så har det varit ett fantastiskt VM för Sverige där vi visat att inget lag i världen är för bra när vi har vår dag. Där finns flera spelare att lyfta fram i de svenska lägret under detta mästerskapet. Hedvig Lindahl, Kosovare Asllani och Frida Rolfö är dem som sticker ut lite extra och som varit gjort de där lilla extra. Den sistnämnda som tyvärr var avstängd i semifinalen kommer vara tillgänglig igen till dagens match vilket är ett enormt plus.

Precis som i åttondelsfinalen, kvartsfinalen och semifinalen kommer vi vara underdogs även idag mot ett starkt England. Ett England som precis som Sverige förlorade sin semifinal med uddamålet efter att ha bränt en straff i 82:a minuten.

Det var en otroligt jämn och välspelad match mellan USA -England där det egentligen var slumpen som tog amerikanskorna vidare till en VM-final. Det är ett revanchsuget England som kommer till spel idag vilket vi även förväntar oss att våra egna tjejer är.

Återigen så är det försvaret som kommer vara nyckeln för Sverige mot ett offensivt skickligt England som alltid spelar med ett högt passningstempo och mycket rörelse. Fasta situationer är vi fortsatt starka på och dessa måste vi utnyttja till max när tillfälle ges. Nu ger vi en sista maxansträgning och plockar hem bronset!

Speltips & Odds: England – Sverige

England är som sagt favoriter i matchen men det har inte stoppat Sverige tidigare i turneringen. Inställningen att man är minst lika bra som sina motståndare är något Sverige verkligen blivit bättre på genom åren och man tror verkligen på sig själva och sitt eget spel.

England kommer inte ösa in mål på ett försvarsstarkt Sverige och vi kommer troligtvis inte heller ösa in mål. Så spelet 2-3 mål i matchen ligger väldigt nära till hands och kommer därför att spelas till oddet 2,00.

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]