Speltips & Odds: Crystal Palace - Everton 10/8

Då var det dags för ännu mer Premier League fotboll när vi ska ta en lite närmre titt på matchen mellan Crystal Palace – Everton. Matchanalyser, förhandstipp samt startelvor tar ni del utav nedanför i artikeln.

Trolig laguppställning Crystal Palace:

Hennessey
Ward Sakho Dann Van Aanholt
Townsend Milivojevic McArthur Meyer
Benteke Ayew

Trolig laguppställning Everton:

Pickford
Coleman Keane Mina Digne
Gomes Delph Sigurdsson
Bernard Kean Richarlison

Everton blickar ut mot en framgångsrik säsong?

Vi börjar med bortalaget Everton som verkligen går all-in detta året. Liverpoolklubben har öppnat upp plånboken rejält och satsar allt vad man har för att säkra minst en Europa League plats säsongen 19/20. Efter ett misslyckat år(ändå 8:a) där man med flera bottennapp inte alls kom upp i den standarden som man kunde förvänta sig utav en trupp med den kalibern.

En redan bred och kvalitativ trupp har blivit ännu starkare med värvningarna av Juventus Moise Kean, Fabian Delph från Manchester City och en permanent övergång för Gomes från Barcelona. Tränare Marco Silva har verkligen en utomordentlig trupp till sitt förfogande och med dem förutsättningarna medkommer givetvis höga förväntningar.

Det finns inget utrymme för ännu en blek säsong för Silva med ett material som nästan kan utmana om en sjätteplats i ligan. Givetvis ska nya spelare komma in i spelsystemt och lära känna sina medspelare men detta laget ska helt enkelt prestera, allt annat än en sjundeplats är ett misslyckande.

Crystal Palace har det däremot desto tuffare då man nästan varje vecka varit på vippen att tappa sin överlägset bästa spelare i Wilfred Saha. Manchester United, Chelsea och Arsenal har alla länkats med den vindsnabbe, tekniska yttern men änsålänge är han en Crystal Palace spelare.

Utöver spekulationerna och turerna kring Saha så har Roy Hodgson i princip samma trupp som tidigare år med undantag från Wan-Bissaka som lämnat för Manchester United. Ifjol lyckades man bli 12:a vilket får ses som en grym prestation om man lyckas upprepa det även säsongen 19/20.

Speltips & Odds: Crystal Palace – Everton

Everton med alla sin nyförvärv kommer vara storfavorit även på bortaplan mot Crystal Palace. Som vi nämnde tidigare är förväntningarna höga och matcher som den här ska vara tre poäng om man ska utmana på riktigt. Vi på sportal gillar oddset på Everton över 1,5 mål i matchen till oddset 2,50(!) och kommer därför att spelas.

Tips: Everton över 1,5 mål

Odds: 2,50(Bet365)