Speltips & odds: Hammarby - Malmö FF 22/11

HIF MFF

Hammarby har kvar en liten strimma av hopp om att nå Europaplatserna, och för att den strimman inte ska dö ut krävs seger mot SM-guldvinnande Malmö FF. Till Hammarbys hjälp har nästan hela MFF:s trupp smittat ned varandra med corona, och det är därmed ett decimerat manskap som kommer till Stockholm.

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Magyar – Fenger – Söderström

Andersen – Bojanic

Kacaniklic – Jóhannsson – A Khalili

Ludwigson

Trolig laguppställning, Malmö FF

?

? – Ahmedhodzic – ? – ?

? – Christiansen – ? – ?

? – ?

Läs om hur ni gör för att streama Hammarby – Malmö FF live, eller om hur du kan hitta en Kalmar – Djurgården live stream.

Många coronafall i Malmö

Det var i måndags kväll som bomben slog ned. Kvällsposten rapporterade att majoriteten av spelarna i Malmö FF blivit sjuka i corona, och att bara sju-åtta spelare skulle kunna närvara på tisdagsträningen.

Sedan tidigare hade Jon Dahl Tomasson testat positivt, och när Anders Christiansen snabbtestade sig direkt efter guldmatchen mot Sirius visade även hans test positivt. Klubbens planerade guldfirande ställdes in, men Christiansen hade hunnit krama om en del medspelare på planen redan och viruset sprids fort.

Några dagar efter guldmatchen gick Arnor Traustason ut med att han testat positivt, och i måndags var alltså de flesta Malmöspelarna sjuka. Vilka spelare som finns tillgängliga här är oklart, men desto mer klart är att man tvingas ta med en del juniorspelare i truppen. Anel Ahmedhodzic var hur som helst sjuk i corona i maj, så så länge han inte smittats ännu en gång och mår bra i övrigt kan vi dra slutsatsen att han finns på planen på söndag. Dessutom har Christiansen tillfrisknat.

Medan Malmö FF redan säkrat SM-guldet, finns desto mer kvar att spela om för Hammarby. De grönvita ligger på sjätte plats i Allsvenskan, fyra poäng från tredjeplatsen och två poäng från fjärdeplatsen. Förlusten mot Varberg senast var dålig och kostsam, men det finns ännu möjlighet att klättra i denna haltande tabell.

Speltips & odds

Med rådande förutsättningar ska det inte vara något snack om vilket lag som vinner matchen. Visserligen vet vi inte hur många av Malmös A-lagsspelare som hunnit komma tillbaka från sjukdomen, men oavsett hur truppläget blir har MFF knappast haft de optimala förberedelserna. Dessutom har laget, till skillnad från Hammarby, ingenting att spela för.

Vi spelar den raka 1:an, och får ett så fint odds som 1,95 gånger pengarna. Det finner ni på Betway.

  • Tips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 1.95 på Betway (odds hämtat 21/11, 14:30)
  • Oddsbonusar
Stryktipset – 18 juni (18/6): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 juni (18/6): Tips, förslag & analys
Stryktipset! Denna lördag hämtar vi matcher från Division 1 Norra, Division 1 Södra, finska Veikkausliiga och norska Eliteserien.
17 juni, 2022 | Emil Sandberg
Streama Liverpool – Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)
Streama Liverpool - Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)
Champions League final i fotboll där giganterna Liverpool och Real Madrid gör upp om trofén. Vi går igenom hur du streamar finalen online eller på TV.
26 maj, 2022 | Katten Jansson
Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)
Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)
Sänd kvartsfinal mellan Sverige - Kanada stream eller TV. Vi visar dig gratis vart du kan streama matcher i hockey VM 2022 online eller via TV kanal.
25 maj, 2022 | Jimmie Nyman
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]