Speltips & odds: Hammarby - Malmö FF 22/11

HIF MFF

Hammarby har kvar en liten strimma av hopp om att nå Europaplatserna, och för att den strimman inte ska dö ut krävs seger mot SM-guldvinnande Malmö FF. Till Hammarbys hjälp har nästan hela MFF:s trupp smittat ned varandra med corona, och det är därmed ett decimerat manskap som kommer till Stockholm.

Resultat
Odds
Hammarby IF
Oavgjort
Malmö FF
Odds hämtat på bet365: 21/11 14:30

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Magyar – Fenger – Söderström

Andersen – Bojanic

Kacaniklic – Jóhannsson – A Khalili

Ludwigson

Trolig laguppställning, Malmö FF

?

? – Ahmedhodzic – ? – ?

? – Christiansen – ? – ?

? – ?

Läs om hur ni gör för att streama Hammarby – Malmö FF live, eller om hur du kan hitta en Kalmar – Djurgården live stream.

Många coronafall i Malmö

Det var i måndags kväll som bomben slog ned. Kvällsposten rapporterade att majoriteten av spelarna i Malmö FF blivit sjuka i corona, och att bara sju-åtta spelare skulle kunna närvara på tisdagsträningen.

Sedan tidigare hade Jon Dahl Tomasson testat positivt, och när Anders Christiansen snabbtestade sig direkt efter guldmatchen mot Sirius visade även hans test positivt. Klubbens planerade guldfirande ställdes in, men Christiansen hade hunnit krama om en del medspelare på planen redan och viruset sprids fort.

Några dagar efter guldmatchen gick Arnor Traustason ut med att han testat positivt, och i måndags var alltså de flesta Malmöspelarna sjuka. Vilka spelare som finns tillgängliga här är oklart, men desto mer klart är att man tvingas ta med en del juniorspelare i truppen. Anel Ahmedhodzic var hur som helst sjuk i corona i maj, så så länge han inte smittats ännu en gång och mår bra i övrigt kan vi dra slutsatsen att han finns på planen på söndag. Dessutom har Christiansen tillfrisknat.

Medan Malmö FF redan säkrat SM-guldet, finns desto mer kvar att spela om för Hammarby. De grönvita ligger på sjätte plats i Allsvenskan, fyra poäng från tredjeplatsen och två poäng från fjärdeplatsen. Förlusten mot Varberg senast var dålig och kostsam, men det finns ännu möjlighet att klättra i denna haltande tabell.

Speltips & odds

Med rådande förutsättningar ska det inte vara något snack om vilket lag som vinner matchen. Visserligen vet vi inte hur många av Malmös A-lagsspelare som hunnit komma tillbaka från sjukdomen, men oavsett hur truppläget blir har MFF knappast haft de optimala förberedelserna. Dessutom har laget, till skillnad från Hammarby, ingenting att spela för.

Vi spelar den raka 1:an, och får ett så fint odds som 1,95 gånger pengarna. Det finner ni på Betway.

  • Tips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 1.95 på Betway (odds hämtat 21/11, 14:30)
  • Oddsbonusar
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Se hur du kan se Sverige - Polen stream & TV från handbolls EM den 21/1, 2022. Få gratis tips på sidor som visar matchen online! …
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman