Speltips & Odds - Copa America final: Peru - Brasilien 7/7

Det är inte bara finalen i Dam-VM som spelas idag utan vi har ytterligare en match om guld och detta i klassiska Copa America. Nedanför kommer vi bjuda på matchanalyser och förhandstipp inför kvällens final mellan Peru – Brasilien.

Trolig laguppställning Brasilien:

Alisson
Alves Marquinhos Silva Sandro
Arthur Casemiro Coutinho
Jesus Firminho Neres

Trolig laguppställning Peru:

Gallese
Advincula Zambrano Abram Trauco
Carrillo Tapia Cueva Yotun Flores
Guerrero

Klarar Brasilien av pressen?

Då har vi tagit oss enda till final i årets upplaga av Copa America. Detta heta Copa America som alltid bjuder på mål, kamp, hets och känslor i överflöd. Latinamerikaner brukar vara kända för sin teknik men likväl sitt temperament. Årets turnering har heller inte varit något undantag.

En av de hetsigare matcherna i årets Copa America fick vi nog se i semifinalen mellan Brasilien – Argentina. Det klassiska mötet mellan de två stora rivalerna bjöd på mål och underhållning men framförallt mycket hets och efterslängar. Brasilien drog som bekant de längsta strået och vann matchen med 2-0 men det kunde lika gärna slutat med en förlust då Argentina hade en boll i ribban(Messi) och en boll i stolpen(Aguero).

Efteråt var Messi rasande på de som han kallade ”korrumperade” domarna. Förlusten tog givetvis extra hårt på en redan enormt kritiserad Messi(för hans brist på titlar med landslaget) och alla betvivlare fick mer vatten på sin kvarn efter årets Copa America. Peru å sin sida hade en förvånadsvärd enkel resa i sin semifinal mot Chile där man borstade undan Sanchez o co med 3-0 efter att tidigt haft ledningen med 2-0.

Det blev aldrig riktigt spännande och ett Peru i final i Copa America är en riktig skräll. Men nu ska det väl inte gå att skrälla mer? Nej på pappret så ska de inte vara något snack överhuvudtaget. Brasilien är bättre på varje position(ibland flera gånger om) men som vi alla vet så spelas inte fotboll på pappret och Peru med sin ”dö för varandra” mentalitet tror stenhårt på sig själva.

Med ett starkt försvar och en diciplin så ska det bli intressant hur Brasilien ska bära sig åt för att få hål på detta Peru. Givetvis så har man forwards i världsklass som ska försöka göra detta men det kommer oavsett inte bli en lätt uppgift för Brasilien som dessutom har allt att förlora vilket motståndarna knappast har.

Speltips & Odds: Brasilien – Peru

Brasilien står i låga 1,28 vilket knappast är särskilt sexigt. Med en matchbild där Brasilien kommer ha det mesta utav bollinnehavet och där Peru backar hem så känns detta som en match där det antingen blir mycket mål(Brasilien får hål på Peru tidigt) eller att det sitter långt inne och man gör mål först i slutet av matchen.

Oavsett vilket av ovanstående scenarion som blir de rätta så ligger ett sent mål i matchen när till hands. Mål efter 73:e minuten ger oddset 1,83 vilket kommer att spelas.

Tips: Mål efter 73:e minuten

Odds: 1,83

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]