Speltips & Odds: Colombia - Paraguay 23/6

Då var vi framme vid tredje och sista gruppspelsomgången utav Copa America 2019. Nedanför kommer vi med analyser samt förhandstipp gällande Colombia – Paraguay.

Trolig laguppstälning Colombia:

Ospina
Medina Mina Sanchez Tesillo
Cuadrado Barrios Uribe
James Zapata Martinez

Trolig laguppställning Paraguay:

Fernandez
Piris Gomez Alonso Arzamendia
Gonzalez Sanchez Rojas Rojas
Almiron Santander

Colombia – Argentinas frälsare?

Efter två omgångar i gruppspelet av Copa America så står Colombia på maximala sex poäng efter segrar mot Qatar och Argentina. Då närmsta lag(Paraguay) endast har två inspelade poäng så är Colombia redan klara gruppsegrare och kan börja lägga sitt fokus på slutspelet i turneringen. Även om segern satt hårt inne mot Qatar så har man sett till 180 minuters fotboll imponerat.

Det är framförallt matchen mot Argentina som står ut och som även såg till att man har ett ypperligt läge inför slutspelet. Med gruppsegern säkrad kan man helt klart slappna av i sista matchen och frågan är väl egentligen hur mycket man kommer slappna av? Dels vill man säkert ta ut sina bästa spelare efter 45 och vila dem inför slutspelet och sen ser man nog hellre Paraguay och inte Argentina som sällskap vidare i turneringen.

Ett Argentina som ställs mot ett Qatar som har allt att spela för. Skulle Paraguay inte vinna mot redan klara Colombia ikväll så tar vinnaren i matchen Argentina – Qatar andraplatsen i gruppen och därmed sista slutspelsplatsen. Så det är väldigt mycket som står på spel för alla lag utom Colombia. Det är Paraguay som är i förarsätet särskilt när Colombia inte har något att spela för.

Paraguay som även dem gjort två stabila insatser hittils i Copa America vill gärna knyta till säcken och skicka hem en av förhandsfavoriterna Argentina. Den klassiska klyschan motivation slår klass är något man osökt kommer att tänka på och det är väl just med dem orden som man lutar åt en seger för Paraguay.

Speltips & Odds: Colombia – Paraguay

Hade Colombia varit taggade till tårna och haft allt att spela om hade jag tippat en 1:a på denna matchen alla dagar i veckan. Men som läget är nu när ett lag har allt att spela för och de andra absolut inget så känns 2:an på Paraguay otroligt spelvärd. Oddset på Paraguay är 2,50(!) vilket känns som ett odds alldeles för bra för att tacka nej till och kommer därför att spikas.

Tips: Paraguay, vinnare

Odds: 2,50(Bet365)