Speltips & Odds: Chelsea - Valencia 17/9

Näste man till rakning är Chelsea – Valencia på Stamford Bridge med avspark 21.00. Nedanför kommer uppdaterade laguppställningar, matchanalyser samt förhandstipp inför kvällens match.

Trolig laguppställning Chelsea:

Arrizabalaga
Christensen Zouma Tomori
Azpilicueta Kovacic Jorginho Alonso
Mount Abraham Willian

Trolig laguppställning Valencia:

Cillessen
Wass Garay Paulista Gaya
Torres Parejo Coquelin Guedes
Moreno Gameiro

Toppmöte på Stamford Bridge

Ja så var det dags för Frank Lampard och hans mannar att kliva in i Champions League spelet. Det har varit mycket snack om Chelsea inledningsvis på säsongen där det mesta varit med en negativ klang. Transferstopp, Hazards uttåg och Lampards orutin som tränare på högsta nivån har varit heta ämnen hos både fans och experter.

Precis som väntat har Chelsea gjort både toppeninsatser och stått för bottennapp under inledningen av Premier League. Men det är nya tider i Chelsea där man precis som Manchester United har vänt sig en en gammal spelarlegend som vill köra ungt, fräscht och snabbt.

Lampard har bänkat mängder av rutinerade ”äldre” spelare till förmån för Mount, Abraham med flera vilket också tydligt visar vilken identitet han vill Chelsea ska ha framöver. Även om de varit svajigt så kommer man från en imponerande 5-2 seger mot Wolverhampton borta senast och frågan är om man kan spinna vidare på det ikväll mot Valencia?

Spelare som inte är tillgängliga för Chelsea ikväll är Rudiger, Kante och Emerson i övrigt är truppen intakt. Valencia kommer också in till den här matchen efter en 5-2 match dock så var man på den förlorande sidan av de resultatet när man mötte Barcelona.

Efter fyra omgångar i La Liga ligger man på en 13:e plats med fyra inspelade poäng och säsongsinledningen har inte direkt varit så som man hoppats på. Ikväll möter man ett oerfaret men hungrigt Chelsea vilket på förhand är en match där utgången är högst oviss.

Speltips & Odds: Chelsea – Valencia

Bägge lagen är offensivt lagda så målchanser kommer utbytas i denna match. Hemmalaget Chelsea har hittils släppt in 11 mål på 5 matcher och just försvarsspelet har varit kraftigt ifrågasatt. Med det i åtanke så är oddset 1,70 på att Valencia har över 2,5 skott på mål väldigt generöst och kommer att spelas.

Tips: Valencia över 2,5 skott på mål

Odds: 1,70(Bet365)